بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۵۵۵۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
  تدبیر24: در شرایطی که در جریان دادخواهی دو شرکت نفتی ایران در دادگاه اتحادیه اروپا مبنی بر عدم وجود مدارک کافی برای تحریم آنها، شورای اروپا سنگ اندازی می‌کرد و با اعتراض خود مانع حکم دادگاه به نفع آنها می‌شد، اکنون پس از توافق هسته ای موضع خود را تغییر داده و اعتراضی به دادخواهی ایران نداشته است.

به گزارش ایسنا، نتایج توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی یکی پس از دیگری نمود پیدا می‌کند و پس از سفر مقامات اروپایی به ایران در هفته گذشته، دادگاه اتحادیه اروپا نیز در چرخشی آشکار به لغو تحریم دو شرکت نفتی ایران که هیچ سند و مدرکی برای تحریم آنها وجود نداشت، حکم داده است.

اتحادیه اروپا در اولین اقدام پس از توافق هسته‌ای بین ایران و غرب دو شرکت نفتی ایرانی را از فهرست تحریم‌های خود خارج کرد.

دادگاه اتحادیه اروپا پس از عدم مخالفت و اعتراض شورای اروپا نام این دو شرکت را از تحریم‌های خود خارج کرد. شورای اروپا در خصوص این موضوع اظهارنظر نکرده است.

در این میان نکته جالب توجه مشخص شدن غرض ورزی شورای اروپا است که تا پیش از توافق هسته ای، در دادگاه به ادله منطقی و به حق شرکت‌های ایرانی مبنی بر عدم وجود مدارک کافی برای تحریم آنها اعتراض داشت ولی پس از توافق این اعتراض را کنار گذاشته است.

دو شرکت مدیریت و عملیات پتروپارس و مهندسی منابع پتروپارس طی چند ماه گذشته با استناد به عدم وجود شواهد و مدارک کافی خواستار خروج از فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا شده بودند.

این دو شرکت که در قالب یک گروه استخراج گاز طبیعی از میدان پارس جنوبی فعالیت می‌کنند در ماه می از دادگاه اتحادیه اروپا خواستار خروج از فهرست تحریم‌ها شده بودند.

دادگاه اتحادیه اروپا در عین حال با حذف نام دو شرکت دیگر ایرانی به نام‌ شرکت‌ پتروپارس و شرکت خدمات میادین نفتی پتروپارس از فهرست تحریم‌ها مخالفت کرد، زیرا این دو شرکت سهام بیشتری در گروه شرکت ملی نفت ایران دارند.

وکیل این دو شرکت ابراز امیدواری کرد که گرم‌ شدن روابط بین ایران و غرب باعث شود که موکلان وی از تحریم‌ها خارج شوند.

پاوانی ردی وکیل دو شرکت ایرانی با بیان اینکه اعمال اتهامات جدید علیه موکلان وی به معنی هدردادن وقت و هزینه است، افزود: از آنجا که این اولین لغو تحریم‌ پس از توافق هسته‌ای است، ما امیدواریم که شورای اروپا با حسن نیست به این موضوع اعتراض نکند.

داد‌گاه‌های اروپایی در گذشته نیز تحریم‌ها علیه شرکت ملی نفتکش ایران را لغو کردند ولی سپس این شرکت را به فهرست تحریم‌ها بازگرداندند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها