بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۵۵۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰
 تدبیر24:  یک کارشناس ارشد روانشناسی معتقد است: خانواده‌ها هرگز نباید راجع به شب‌ادراری کودکان خود در جمع صحبت کنند.

خدیجه باقرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه انتظار می‌رود کودکان از سن دو تا سه سالگی کنترل ادرار را یاد بگیرند، گفت: اگر کودک تا سن پنج یا شش سالگی همچنان کنترل ادرار شبانه نداشته باشد دچار شب ادراری است.

وی با بیان اینکه شب ادراری می‌تواند دلایل جسمی فراوانی از جمله دیابت، مشکلات مثانه، عم ترشح هورمون ضدادراری و یا کندی رشد داشته باشد، تصریح کرد: در صورتی‌که خانواده‌ها همه بررسی‌ها را انجام دادند و کودک آنها مشکل جسمی نداشت، می‌توان شب ادراری را به مشکلات روحی نسبت داد.

این روانشناس اضطراب و استرس را مهمترین دلیل شب‌اداری کودکان با منشاء روحی عنوان کرد و افزود: گاهی کودک به نشانه اعتراض نیز این کار را انجام می‌دهد. بعنوان نمونه وقتی نوزادی تازه در خانواده متولد شود، کودک ممکن است برای جلب توجه و یا اعتراض این کار را به عمد انجام دهد.

وی معتقد است: اگر شب‌ادراری کودکان منشاء روحی داشته باشد باید ابتدا عامل استرس را پیدا کرد و آن را از بین برد.

به گفته این روانشناس برای کاهش شب‌ادراری لازم است یک ساعت قبل از خواب از نوشیدن مایعات توسط کودک نیز جلوگیری شود.

باقرآبادی با بیان اینکه برای کنترل شب‌ادراری کودکان تشک‌های خاص زنگ‌دار نیز به بازار آمده، خاطرنشان کرد: این تشک‌ها به محض اینکه خیس شوند زنگ می‌زنند و کودک از خواب بیدار می‌شود و تکرار این عمل چون مانع خواب کودکان می‌شود برای آنها آزاردهنده است و سعی می‌کنند آن را ترک کنند.

این روانشناس اظهار کرد: این تشک‌ها همچنین بعد از مدتی کودک را شرطی می‌کند که به محض احساس دستشویی از خواب بیدار شود.

وی ادامه داد: به هیچ وجه روش‌های تنبیهی و خشونت برای جلوگیری از شب‌ادراری کودکان موثر نیست و فقط به استرس آنها دامن می‌زند و وضعیت را بدتر می‌کند.

این کارشناس ارشد روانشناسی با تاکید بر اینکه نباید شب ادراری کودکان را بزرگ کرد و یا در جمع مطرح کرد، یادآور شد: بهترین راه، شناخت عامل استرس کودک است.

باقرآبادی در پایان گفت: شب‌ادراری معمولا در 20 درصد کودکان در سن بعد از پنج سالگی از بین می‌رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها