بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۵۵۷۲۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶
مهندسان دانشگاه استنفورد پروتزهایی ارائه داده‌اند که با فکر کنترل می‌شوند.
 تدبیر24:  ابزار قابل‌کنترل با فکر، نمونه نورون را تحلیل می‌کند و دهها تنظیمات تصحیحی را برای تخمین‌زدن الگوی الکتریکی مغز در یک چشم بر هم زدن انجام می‌دهد.

سرعت و دقت این پروتزها نتیجه سال‌ها تحقیق در زمینه علوم اعصاب و ترکیب‌کردن دستاوردهای علمی با طراحی الگوریتم‌های کنترل ریاضیاتی است.

تیم علمی یک پروتز قابل‌کنترل با مغز را آزمایش کرد که قرار بود کار یک صفحه کلید مجازی را انجام دهد. این سیستم برای افراد معلول و افراد مبتلا به بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک ارائه شده که قادر به حرکت‌کردن نیستند.

صفحه کلید قابل‌کنترل با فکر به فرد معلول یا مبتلا به این بیماری امکان راندن یک ویلچر الکترونیکی و استفاده از رایانه یا تبلت را خواهد داد.

سازمان غذا و داروی آمریکا به تیم علمی حاضر در این مطالعه بودجه‌ای برای انجام آزمایشات بالینی پیشگام ارائه داد که پروتزهای ابداعی را بر روی افراد مبتلا به آسیب‌های نخاعی در بوته آزمایش بگذارند.

رویکرد جدید را می‌توان برای ارائه پروتزهای قابل‌کنترل با مغز که دارای عملکرد بهتری هستند و بنابراین قابلیت بالینی بالاتری دارند، بهینه کرد.

زمانی که افراد سالم مسئولیت‌های دقیقی انجام می‌دهند، عضلات مغز آن‌ها بدون هیچ تلاشی با یکدیگر همکاری می‌کنند. اما هنگامی که یک بیماری یا آسیب نخاعی ارتباط بین مغز و جوارح را مختل می‌کند، حرکاتی که زمانی آسان می‌نمودند دشوار یا غیرممکن می‌شوند.

پروتزهای قابل‌کنترل با مغز به پیشرفت قابل‌توجهی در کیفیت زندگی منجر خواهند شد.

جزئیات این دستاورد علمی در مجله Nature Communications ارائه شد.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها