بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۵۸۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸
 تدبیر24:  فیروزه صابر _ استقبال کم سابقه و شاید بتوان گفت بی سابقه از انتصاب مدیریت جدید مرکز مشارکت زنان از سوی جامعه زنان طی سالهای پس از شکل گیری این مرکز فرصت جدید و پربهره ای را پیش روی این مرکز قرار داده است.
با آنکه تأخیر در انتخاب مدیریت مرکز هنوز سوال برانگیز است، در مراسم معارفه خانم شهیندخت مولاوردی علاوه بر مقامات دولتی که معمولاً دعوت شده هستند، حضور طیفی از فعالان زنان در عرصه های خصوصی و مدنی و در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشهود بود. چنین موقعیتی مسئولیت مدیریت این مرکز را سنگین تر خواهد کرد.
نقش و تأثیرگذاری نهادهای مدنی و خصوصی از دو منظر قابل تأمل و بهره مندی است:
نخست نظر و اندیشه ای که ارائه می دهند و می تواند در تصمیمات و سیاستگزاری ها اثربخش باشد و دوم نقد عملکرد کارگزاران است که می تواند مسیر بهبود و اصلاح را هموار سازد.
برخی از اصلاح طلبانی که در هشت سال گذشته با قدرت فاصله گرفته اند و در عرصه مدنی حضور یافته اند، درک عمیق تری از مسائل خرد و کلان اقتصادی و اجتماعی کسب نموده و پیوند معنادارتری با بخش خصوصی و جامعه مدنی پیدا کرده اند.از این رو پذیرش نقد و نظر این نهادهای موثر پیرامون سیاست ها و عملکرد کارگزاران از سوی مدیریت مرکز مشارکت زنان و خانواده که اینک نیز در موقعیت معاونت رئیس دولت است سهل تر می باشد.
همت این پذیرش می تواند از مسیرهای گوناگونی میسر شود:
ساماندهی کانال های ارتباطی شفاف و روان با نهادهای مدنی و تشکل های بخش خصوصی
بهره مندی از توان کارشناسی و اجرائی سازمان های مردم نهاد، تشکل های حرفه ای و انجمن های صنفی در انجام پروژه های ملی
نشست های تخصصی هدفدار با نمایندگان نهادهای مدنی و بخش خصوصی
ارزیابی عملکرد مرکز در مقاطع زمانی (سالانه و ترجیحاً ششماهه) توسط سازمان های مردم نهاد و تشکل های معتبر
چنین مناسباتی خودانگیختگی نهادهای مدنی و تشکل های خصوصی را نیز به سمت ظرفیت سازی و توان افزائی خویش با هدف ارائه مشاوره های کارآمدتر و اثربخش تر ارتقاء می بخشد. 
فرصت برای مرکز بس مغتنم  است. عزم و اشتیاق و شتاب برای بهره مندی از سرمایه های ملی را می-طلبد.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها