بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۵۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵
  تدبیر24یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اهمیت تشخیص زودهنگام نشانه‌های آلزایمر توسط تیم پزشکی گفت: افراد متخصص شامل روانشناس، روانکاو، متخصص مغز و اعصاب و سالمندان، پرستار، مددکار اجتماعی و متخصص کاردرمانی، مشکلات ایجاد شده در حافظه، توانائی استدلال، تکلم و قضاوت و اثرات آن بر زندگی روزمره بیمار را بررسی می‌کنند.

دکتر داریوش نسبی تهرانی  با بیان اینکه تشخیص زودهنگام آلزایمر بسیار حائز اهمیت است، گفت: اگر علائمی چون ضعف حافظه، کاهش توانایی در قضاوت، استدلال و انجام امور روزمره و تغییرات در حالات و رفتار خود یا اطرافیان­‌تان مشاهده کردید، به یک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

وی یادآور شد: بعضی از بیماری‌ها یا حالات ممکن است علائمی شبیه آلزایمر را ایجاد کنند مانند، افسردگی، بیماری‌های تیروئید یا مشکلات قلبی، برخی عفونت‌ها، تداخلات داروئی و مصرف الکل.

نسبی تهرانی درباره اهمیت تشخیص به هنگام این بیماری گفت: شناخت ریشه‌های علائم آلزایمر به افراد کمک می‌کند تا منشاء علائم را بشناسند، مراقبت مناسب، درمان و پشتیبانی لازم را دریافت کرده و برای آینده برنامه‌ریزی کنند.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: تشخیص طبی از طریق مجموعه سنجش و ارزیابی دقیق و حذف دلایل احتمالی دیگر انجام می‌شود. پزشکان اغلب 80 تا 90 درصد اوقات می‌توانند تشخیص صحیح دهند. ممکن است پزشک معالج نظر دهد که بیمار باید به تعدادی متخصص برای تشخیص بیماری مراجعه کند.

نسبی تهرانی اضافه کرد: این افراد متخصص شامل روانشناس، روانکاو، متخصص مغز و اعصاب و سالمندان، پرستار، مددکار اجتماعی و متخصص کاردرمانی می‌شوند و مشکلات ایجاد شده در حافظه، توانائی استدلال، تکلم و قضاوت و اثرات آن بر زندگی روزمره بیمار را بررسی می‌کنند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها