بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۶۷۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
یک پزشک متخصص در کرمان گفت: دم‌نوش برگ زیتون را برای افراد چاق و مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است اما گاهی خوردن مداوم دم‌نوش‌ها هم می‌تواند مضر باشد، پس روزانه یک یا 2 قاشق چای‌خوری دم‌نوش مصرف شود.
 تدبیر24دکتر ماه‌بانو معصوم‌زاده افزود: پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله) می‌فرمایند مادر همه‌ی بیماری‌ها معده است و همه‌ی بیماری‌ها از دستگاه گوارش شروع می‌شود؛ بنابراین، اگر دستگاه گوارش اصلاح شود، می‌توان از خیلی بیماری‌ها جلوگیری کرد. 

وی گفت: چای حاوی موادی به نام کافئین است که مقدار این کافئین در چای‌های دیردم کم‌تر از چای‌های زود دم است به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه چای دیردم ایرانی مصرف شود.

دکتر معصوم زاده تصریح کرد : کافئین چای هندی بیش‌تر از چای ایرانی است و درجه‌ی وابستگی بالایی دارد و پس از سه روز نخوردن این چای، دچار سردرد خواهید شد.

این متخصص گفت: دو فنجای چای تازه‌دم روزانه به اندازه‌ی مقدار زیادی سبزی حاوی آنتی اکسیدان است که در صورت مصرف بیش‌تر، آلومینیوم را که باعث کم‌شدن حافظه می‌شود، به بدن وارد می‌کند؛ بنابراین، توصیه می‌شود برای جلوگیری از سکته‌های قلبی و مغزی روزانه از دو فنجان چای تازه‌دم استفاده شود. 

معصوم‌زاده با بیان این‌که چای حاوی ماده‌ای به نام اگزالاد است که مانع جذب آهن به بدن می‌شود، گفت: موادی مانند چای و اسفناج که حاوی اگزالاد هستند را دو ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذاهایی که دارای آهن هستند، نباید استفاده کرد.

وی افزود: در صورت مسواک نزدن بعد از خوردن چای، تداخلی که این چای با کلسیم و آهن دارد، می‌تواند کلسیم دندان‌ها را از بین ببرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها