بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۶۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
وقتی از موزه‌های گلستان و رضا عباسی شی خواستیم،‌ برای اولین‌بار با فوریت دو ساعته آثار انتخابی خود را در اختیار ما گذاشتند تا این کار انجام شود.» یک نکته‌ی قابل تامل و پرسش‌برتنگیز در این سخن یک مقام رسمی نهفته بود.
 تدبیر24:«وقتی از موزه‌های گلستان و رضا عباسی شی خواستیم،‌ برای اولین‌بار با فوریت دو ساعته آثار انتخابی خود را در اختیار ما گذاشتند تا این کار انجام شود.» یک نکته‌ی قابل تامل و پرسش‌برتنگیز در این سخن یک مقام رسمی نهفته بود.

محمدحسن طالبیان - معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - صبح روز شنبه 7 شهریور، به‌صراحت و در بخش پایانی صحبت‌های خود که در حال تشکر از کسانی بود که برای افتتاح موزه‌ی «پیش از تاریخی و تاریخ» و بازگشایی «دوران اسلامی» تلاش کردند، این مطلب را بیان کرد؛ سخنانی که حتی نه به صراحت طالبیان، بلکه با اشاره از سوی سلطانی‌فر، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز مطرح شدند.

این سخنان در حالی از سوی مسئولان درجه یک سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری مطرح شدند، که حتی سلطانی‌فر در سخنرانی قبل از افتتاح در سالن اجتماعات موزه‌ی ملی ایران به نکته‌ای ظریف اشاره کرد. او بیان کرد: «از مخازن موزه ملی ایران نیز پس از انتقال آثار خوروین به ایران دیدن کردم، حدود 25 مخزن با 200 هزار شیء در مخازن موزه ملی خاک می‌خورند.»

این نه صحبت امروز و دیروز مسئولان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، بلکه حرفی است که مسئولان همان سازمان در دولت گذشته نیز مطرح می‌کردند و این خاک خوردن را به گردن مسوولان قبل از خود می‌انداختند اما آیا مسوولان جدید در دوره‌های مختلف موظفند فقط در این زمینه حرف بزنند نه که عمل کنند؟!

چون اگر قصد عمل در کار بود، با توجه به صحبت‌هایی که همیشه مطرح می‌شود و به دنبال آن تا کنون موزه‌ی ملی ایران 12 رییس را روی صندلی ریاست خود دیده است،‌ برای به سرانجام رساندن چنین پروژه‌ی بزرگی قطعا نخست سراغ آثار موزه‌ای موجود در مخازن خود می‌رفتند.

البته احتمال یک بحث دیگر هم وجود دارد؛ ساماندهی نشدن فضای انبارها و مخازنی که حمید بقایی نیز در زمان ریاست‌اش در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و در اسفند ماه 1388 در نمایشی که با حضور خبرنگاران راه انداخت، درِانباری را که آن را به عنوان بهترین بخش داستان معرفی کرده بود، باز کرد و گونی‌هایی را از اتاق‌ها بیرون آورد که درشان را باز نکرده پوسیده و خاک‌هایی که گاهی شیء نیمه شکسته را همراه داشتند، به زمین می‌افتادند.

اما بازگشایی و افتتاح دو بخش از موزه‌ی مادر ایران در روز گذشته یک نکته‌ی جالب دیگر هم داشت؛ نبود محمدرضا کارگر، مدیر اداره کل موزه‌ها و اموال منتقول تاریخی که در زمان تعطیلی بخش دوران اسلامی، رئیس موزه‌ی ملی ایران بود و امروز مدیر اداره کل موزه‌ها!

و البته اتفاق آخر که در آغاز این هفته خبرنگاران را شوکه کرد، احداث اتاقی کوچک هر چند روی زمین و بدون وارد کردن آسیب فیزیکی به مجموعه‌ی موزه‌ی ملی ایران پشت اتاقک نگهبانی موزه‌ی ملی ایران بود، اتاقکی شبیه همان اتاق نگهبانی در حال احداث است که به گفته‌ی نگهبانان به احتمال زیاد برای فروشگاه ایجاد می‌شود!
برچسب ها: تدبیر24 ، موزه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها