بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۵۶۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
آن‌گونه که گمان می‌رفت، نه اسطوره بود و نه شایعه، بلکه روز جمعه به حقیقتی تبدیل شد که به نسبت ۹۹درصد حتمی است، حقیقت وجود «قطار گنج نازی‌ها» که اواخر جنگ جهانی دوم در حومه شهر «فالبرشیخ» در استان «سیلزیای جنوبی» در لهستان ناپدید شده بود.
  تدبیر24:«قطار گنج نازی‌ها» آن‌گونه که گمان می‌رفت، نه اسطوره بود و نه شایعه، بلکه روز جمعه به حقیقتی تبدیل شد که به نسبت ۹۹درصد حتمی است، حقیقت وجود «قطار گنج نازی‌ها» که اواخر جنگ جهانی دوم در حومه شهر «فالبرشیخ» در استان «سیلزیای جنوبی» در لهستان ناپدید شده بود.

به نقل از العربیه، این قطار ۱۵۰ متری را دو شهروند لهستانی و آلمانی یافتند. آن‌ها از راه وکلای مدافع خود، خواستار ۱۰درصد از قیمت گنج شدند. این گنج حاوی «اسلحه، جواهرات، طلا و مواد صنعتی» است. آن‌ها پذیرش این شرط را از سوی مقام‌های مسئول شرطی برای پرده برداشتن از محل گنج عنوان کردند. قطار حامل گنج در سال ۱۹۴۵ وارد تونلی در مناطق کوهستانی شد اما پس از آن هیچ‌گاه دیده نشد چرا که این تونل بسته شد و به مرور از زمان در خاطره‌ها کم رنگ شد.

اما روز جمعه یک مسئول لهستانی اعلام کرد که خود نتایج بررسی‌های دستگاه‌های فلزیاب و تصاویر موجود را بررسی کرده و دریافته است که «قطار شبح» پیدا شده است.

پیوتر زوشوفسکی رئیس سازمان میراث ملی وزارت فرهنگ لهستان تاکید کرد که تصاویر گرفته شده از قطار را بررسی کرده است.

لکوموتیوران این قطار زرهی از پیشروی نیروهای شوروی سابق به برلین در پایان جنگ جهانی دوم فرار کرده بود و «غنایم نازی» را از شهر «پربسلاو» که پیشتر در آلمان شرقی بود و بعد به شهر «فروتسواو» در لهستان تغییر نام داد، به بیرون منتقل کرد اما پس از آن اثری از قطار دیده نشد.

اما جستجوگران گنج در ۷۰ سال گذشته، به دنبال «قطار گنج» بودند؛ تلاش‌هایی که همواره بی نتیجه بود تا جایی که وجود این قطار، به خرافه تبدیل شد. اما سرانجام دو شهروند آلمانی و لهستانی که آن‌ها هم از جستجوگران گنج هستند، این قطار را یافتند. هنوز نام این دو اعلام نشده و هیچ رسانه‌های عکس آن‌ها را منتشر نکرده است.

هنگامی که خبر پیدا شدن قطار به ماریکا توکارسکا مسئول در مجلس محلی شهر «فالبرشیخ» رسید، به رسانه‌ها درز پیدا کرد. گزارش‌هایی هم منتشر شده مبنی بر این که تونلی که قطار وارد آن شد و دیگر بیرون نیامد، در قلعه‌ای در استان «سیلزیای جنوبی» قرار دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها