بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۵۶۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
در جوامع امروزه با افزایش علم و تکنولوژی محصولات فناورانه وارد بازار می‌شود و به نظر می‌رسد ورود این‌گونه محصولات از سوی شرکتهای دانش بنیان نیاز بازار کشور است.
تدبیر24: امروزه به‌طور روز افزونی سیستم‌های رادیولوژی قدیمی جای خود را به تکنولوژی نوین رادیولوژی داده‌اند، از دلایل عمده این تغییر مواردی نظیر بالا بودن کیفیت تصاویر رادیولوژی، تشخیص‌های دقیق‌تر و صحیح‌تر و همچنین کاهش میزان اشعه ایکس را نام برد.

در تجهیزات دیجیتال تصویر برداری با اشعه ایکس تکنیک‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا علاوه بر کاهش میزان و افزایش کیفیت تصاویر، انتقال سریع و مؤثر در پروسه تهیه تصاویر افزایشی یابد.

رادیولوژی پزشکی و تابش پرتوها
رادیولوژی پزشکی بر حسب اینکه از چه عاملی در آن استفاده می‌شود به دو رشته تخصصی بزرگ تقسیم می‌شود که یکی از آن‌ها پزشکی هسته‌ای است که اساس کار آن مواد رادیواکتیو است و دیگری رادیولوژی است که مبنای آن اشعه ایکس است.

رادیولوژی پزشکی به دو بخش رادیولوژی تشخیصی و رادیولوژی درمانی تقسیم بندی می‌شود.رادیولوژی تشخیصی شامل رادیوگرافی و توموگرافی کامپیوتری است و رادیولوژی درمانی در خصوص دستگاه‌های رادیوتراپی در تابش پرتوها بحث می‌کند.

حال پژوهشگران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نسل جدیدی از دستگاه‌های رادیولوژی را عرضه کرده‌اند که نیازی به اتاق تاریک ندارند.

فرید نجات‌بخش مجری طرح و مدیر عامل شرکت دانش بنیان سازنده این دستگاه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران می‌گوید: این دستگاه رادیولوژی دیجیتالی است و نسل جدیدی از دستگاه‌ها محسوب می‌شود.این دستگاه بر خلاف دستگاه‌های رادیولوژی دیگر که نیاز به اتاق تاریک دارند به اتاق تاریک نیازی ندارد و با پرتاب اشعه به محل مورد نظر تصویر برداری می‌کند و اطلاعات آن در حافظه دستگاه ذخیره می‌شود و می‌توان این اطلاعات را به لوح فشرده منتقل کرد.

نجات بخش گفت: در زمینه اختراعات کشور ساخت و تجهیزات پزشکی تحقیقات بسیاری صورت گرفته است و دستاوردهای بسیاری در حوزه‌های بیمارستانی و درمانی توسط محققان عرضه شده است.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا دستگاه رادیولوژی دیجیتالی در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کند یا خیر بیان کرد: اطلاعاتی که از این دستگاه رادیولوژی به دست می‌آید را می‌توان به صورت آنلاین به فرد دیگری انتقال داد که از این طریق در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کند.

لازم به ذکر است که این دستگاه به مرحله ساخت رسیده و در حال اخذ استانداردهای مرتبط با آن هستیم.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها