بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۶۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
دانشگاه تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، شیراز، فردوسی مشهد، علم و صنعت ایران، تبریز و شهید بهشتی به ترتیب ۱۰ دانشگاه برتر کشور در تولیدات علمی سال ۲۰۱۳ میلادی معرفی شدند.
 تدبیر24:  بر اساس داده های پایگاه معتبر «وب آوساین« «(ISI)، دانشگاه تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، شیراز، فردوسی مشهد، علم و صنعت ایران، تبریز و شهید بهشتی به ترتیب ۱۰ دانشگاه برتر کشور در تولیدات علمی سال ۲۰۱۳ میلادی هستند.

بر اساس داده‌های پایگاه ISI، دانشگاه تهران با ۲ هزا ر و ۴۲۷ عنوان مشارکت در تولید علم جمهوري اسلامی ایران در جایگاه نخست در بین دانشگاه هاي ایران قرار دارد.

دانشگاه های صنعتی امیرکبیر(۱۴۹۵ مدرک)، صنعتی شریف(۱۴۳۲ مدرک)، تربیت مدرس(۱۳۷۶ مدرک) و صنعتی اصفهان(۱۰۴۰ مدرک) به ترتیب در مکان هاي دوم تا پنجم قرار دارند.

 دانشگاه شهیدبهشتی با ۶۴۵ عنوان تولید علمی و دانشگاه تبریز با  ۶۸۲عنوان تولید علمی در سال ۲۰۱۳ میلادی در بین ده دانشگاه مورد بررسی به ترتیب در رتبه های دهم و نهم قرار گرفتند.

سهم تولیدات علمی دانشگاه ها
بررسی های پایگاه استنادي «وب آو ساینس» در میزان سهم مشارکت دانشگاه های کشور در تولیدات علمی محققان کشورمان در سال ۲۰۱۵ میلادی نشان می دهد، دانشگاه تهران با ۸.۶۵۴  درصد بیشترین سهم در تولید علم ایران را در سال ۲۰۱۳ میلادی داشته است.

دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر (۵.۳۴درصد)، صنعتی شریف(۵.۱۰ درصد)، تربیت مدرس(۴.۹۰ درصد) و صنعتی اصفهان(۳.۷۰ درصد) به ترتیب با در مکان های دوم تا پنجم قرار دارند.

در حالی که دانشگاه شهیدبهشتی با ۲.۳ درصد و دانشگاه تبریز با ۲.۴۳۲ درصد در سال  ۲۰۱۳  در بین ده دانشگاه مورد بررسی در رتبه های  آخر قرار گرفتند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها