بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۶۹۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰
پژوهشگران بریتانیایی می‌گویند راز دوام بستنی در هوای گرم را کشف کرده‌اند.
  تدبیر24:  گروهی از محققان دانشگاه‌های ادینبورگ و داندی اسکاتلند نوعی پروتئین موجود در طبیعت را یافته‌اند که نه‌تنها روند آب شدن بستنی را کند می‌کند، بلکه ترکیب نرم‌تر و خوشایندتری به آن می‌دهد.

آنها برآورد کرده‌اند که می‌توان بین ۳ تا ۵ سال دیگر بستنی‌های با دوام بیشتر را به بازار عرضه کرد.
پروتیئن کلیدی در این فرآیند که با عنوان BsIA شناخته می‌شود، باعث پیوند قوی‌تر هوا، چربی و آب در بستنی می‌شود.

پروفسور کیت مک‌فی، مسئول این پروژه از دانشگاه ادینبورگ می‌گوید: "این طور نیست که محصول نهایی کاملا در برابر آب شدن مقاوم باشد... اما امیدواریم دوام آن بیشتر و از قطره قطره ریختن آن جلوگیری شود".

تیم تحقیقاتی برای تولید پروتئین مورد نظر هم که به طور طبیعی در بعضی مواد غذایی و باکتری‌های مفید وجود دارد، شیوه‌ای را ارائه کرده است.

به گفته خانم مک‌فی این پروتئین آب و روغن را در کنار هم نگه می‌دارد و با جلوگیری از خروج هوا، بلورهای یخ را در بستنی حفظ می‌کند که این مانع از آب شدن سریع آن می‌شود.

او می‌گوید: "این پروتئین جایگزین مولکول‌های چربی می‌شود که در حال حاضر برای ثبات مخلوط آب و روغن به کار می‌رود. به این ترتیب چربی بستنی هم کاهش پیدا می‌کند، بدون آن که طعم آن عوض شود."

پژوهشگران می‌گویند استفاده از این شیوه برای تولیدکنندگان هم مقرون به صرفه است چرا که می‌توان این پروتئین را از مواد خام طبیعی به دست آورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها