بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۶۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵
گفته می‌شود قطاری پر از جواهرات در لهستان پیدا شده که در زمان نازی‌ها ناپدید شده بود. با انتشار این خبر موجی از گردشگران و جویندگان گنج به منطقه سرازیر شده است. مقام‌های لهستانی نسبت به مین‌گذاری محل هشدار می‌دهند.
،تنها انتشار این خبر کافی بود تا روزنامه‌نگاران، گردشگران و علاقه‌مندان به آثار عتیقه از سراسر جهان به محل هجوم بیاورند: قطاری زره‌پوش مملو از جواهرات، مربوط به دوران آلمانی نازی، زیر زمین در لهستان پیدا شده است. این در حالی است که هنوز قطار از زیر زمین خارج نشده است.

عبور قطار از کنار محلی که گفته می‌شود "قطار طلا" در آن مدفون است

ماجرا از آنجا آغاز شد که دو جوینده گنج، یکی لهستانی و یکی آلمانی، از طریق وکیل‌شان تصاویر دستگاه‌های گنج‌یاب را ارائه کرده و مدعی شدند قطار را یافته‌اند. بر این اساس، قطاری که به "قطار طلا" مشهور شده و ظاهرا طول آن بیش از ۱۰۰ متر است، زیر شهر "والب ژیخ" (به آلمانی: والدنبورگ) در جنوب غربی لهستان قرار گرفته است. این دو گفته‌اند که بار قطار فلزات باارزش، اشیاء قیمتی و مواد صنعتی است.

مقام‌های لهستانی روز جمعه (۲۸ اوت/ ۶ شهریور) تأیید کردند که در این محل، در زیر زمین به احتمال یک قطار مربوط به زمان نازی‌ها وجود دارد.

تنها "مدرک" موجود

گفته می‌شود در روزهای پایانی جنگ جهانی دوم قطاری پر از جواهرات متعلق به نازی‌ها در تونلی در این منطقه ناپدید شده است. غیر از گفته‌های پیرمردی که دیگر زنده نیست، مدرک مستدلی برای این مدعا وجود ندارد. معاون وزیر فرهنگ لهستان که روز جمعه خبر کشف احتمالی قطار را تأیید کرد، گفت مردی که در بستر مرگ بوده، گفته که در زمان نازی‌ها به پنهان ‌کردن قطار کمک کرده است. جزئیات بیشتری درباره این واقعه وجود ندارد.
معاون وزیر فرهنگ لهستان افزون بر این گفت که "۹۹ درصد مطمئن" است در اطراف شهر "والب‌ژیخ" قطاری مربوط به دوره نازی‌ها پیدا شده است. او گفت که تصاویر دستگا‌ه‌های گنج‌یاب را دیده و جسم موجود در عمق زمین واقعا به قطاری زره‌‌پوش می‌ماند.

رونق گردشگری

همزمان رسانه‌های لهستانی از "رونق چشمگیر و ناگهانی گردشگری" در منطقه خبر می‌دهند. در روزهای اخیر حتی تورهای ویژه‌ای برای شهر والب‌ژیخ ایجاد شده است. کار به جایی رسیده که مجله آمریکایی "فوربس" هم از هجوم گردشگران به منطقه نوشته است.

کشف قطار پر از جواهرات نازی‌ها در لهستان
کپی "اتاق برنشتاین" در سن‌پترزبورگ روسیه؛ اصل اثر از پایان جنگ جهانی دوم ناپدید شده است

در شمال شهر والب‌ژیخ قصری به نام "کسیاز" قرار دارد که نازی‌ها در زمان جنگ جهانی دوم زیر آن مجموعه‌ای از تونل‌ها حفر کرده بودند. این قصر در حال حاضر به مرکز حضور و نقطه عزیمت علاقه‌مندان به "قطار طلا" تبدیل شده است.

در نخستین اخباری که از یافت‌شدن "قطار طلا" منتشر شد آمده بود که ممکن است در این قطار "نقشه سلاح‌های غیرعادی" نازی‌ها هم وجود داشته باشد. مقام‌های محلی در عین حال به گردشگران هشدار داده‌اند که ممکن است تونل‌های موجود در محل مین‌گذاری شده باشند.

اخبار منتشرشده در مورد کشف "قطار طلا" واکنش کنگره جهانی یهودیان را هم برانگیخته است. این شورا خواسته اشیای قیمتی در صورت یافت شدن به صاحبان اصلی‌شان بازگردانده شوند.

ضبط و مصادره اموال شهروندان از جمله راهکارهای آلمان نازی برای به حرکت درآوردن ماشین جنگ بود. سال‌هاست که جویندگان گنج در مناطق تحت تسلط آلمان نازی به دنبال گنج می‌گردند. 

"اتاق برنشتاین" (اتاق کهربا) مجموعه‌ی باارزش و منحصر به فردی است که از پایان جنگ جهانی دوم بدون کوچکترین اثری ناپدید شده است. دیوارها و مبلمان این اتاق با کهربا (برنشتاین) تزئین شده بودند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها