بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۵۷۶۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: استعمال دخانیات مقاومت معده را در برابر باکتری‎ها پایین می‌آورد.
 تدبیر24: دکتر رضا سالاری ، با اشاره به عوارض مصرف دخانیات، بیان کرد: استعمال دخانیات مقاومت معده را در برابر باکتری‎ها پایین می‌آورد، همچنین باعث تضعیف معده در خنثی‎سازی اسید معده، مقاومت در برابر آن بعد از غذا خوردن و بر جای ماندن باقیمانده اسید در معده و در نتیجه تخریب دیواره آن می‌شود.

وی اضافه کرد: زخم معده افراد سیگاری به سختی درمان می‌شود و احتمال بهبودی آن تا زمانی‎ که فرد سیگاری است، اکثرا اندک است.

سالاری با اشاره به عوارض بینایی دخانیات، اظهار کرد: سیگار باعث استحاله یا تخریب لکه زرد شده که یکی از مهم‌ترین بیماری‌های چشم است و پزشکان به آن دژنراسیون ماکولا می‌گویند. دانشمندان در تحقیقاتی جدید اظهار داشته‎اند سیگاری‎ها چهار برابر بیشتر از کسانی‎ که سیگار نمی‎کشند در معرض نابینایی حاصل از تخریب لکه زرد چشم قرار دارند. همچنین تحقیقات جدید نشان می‎دهد بیش از ۲۵ درصد تخریب لکه زرد و اختلالات بینایی به علت کشیدن سیگار در زمان حال یا گذشته است و درمان موثری برای آن وجود ندارد.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: حنجره ارگان تولید صدا در انسان است، علاوه بر آن حنجره در تنفس و بلع نیز نقش دارد. سرطان حنجره از شایع‎ترین سرطان‎های سر و گردن بوده و سالانه تعداد زیادی از افراد در سراسر دنیا به این بیماری مبتلا می‎شوند. سنین پس از ٣٥ سال معمول‌ترین اوقات برای بروز این سرطان است. خطر ابتلای مردان به این بیماری در حال حاضر تقریبا چهار برابر زنان است. مصرف سیگار از اصلی‎ترین علل این بیماری است؛ به‎ طوری‎ که اغلب مبتلایان سابقه مصرف دخانیات دارند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها