بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۵۷۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
سیل میلیو‌ن‌ها آواره‌ به مرز کشورهای اروپایی که سیاستمداران غربی را حیرت زده و شوکه کرده در واقع پیش بینی معمرقذافی بود که شاید بهتر بود رهبران غرب توجه بیشتری به آن می‌کردند.
تدبیر24در حقیقت برخی از این افراد اگر خانه‌هایشان درنتیجه سیاست های تهاجمی غرب تخریب نمی‌شد، الان به دنبال پناهگاه در اروپا نبودند. 

در مارس سال 2011 میلادی معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی هشدار داد، بدون یک لیبی متحد و با ثبات هیچ‌کس نخواهد توانست تعداد بی‌شمار مهاجران از آفریقا و خاورمیانه را که در حال فرار به اروپا هستند، کنترل کند. 
 
برخلاف رهبران غربی قذافی کاملا می‌دانست که اگر طرابلس سقوط کند میلیون‌ها مهاجر به اروپا فرار خواهند کرد. 
 
قذافی به شبکه تلوزیون "فرانسه 24" گفته بود: میلیون‌ها سیاه‌پوست به مدیترانه خواهند آمد تا به فرانسه و ایتالیا بروند؛ لیبی در امنیت مدیترانه نقش مهمی دارد. 
 
پسر قذافي هم گفته‌بود: لیبی به سومالی شمال آفریقا در مدیترانه تبدیل می‌شود. آن وقت شما شاهد دزدان دریایی در سیسیل، کرت و لامپروسا و میلیون‌ها مهاجر غیرقانونی خواهید بود به دنبال آن تروریسم نیز در نزدیکی‌تان قرار خواهد گرفت. 
 
معمر قذافی دورنمایی را که انتظار وقوعش را داشت، این چنین توصیف کرد: مدیترانه به دریایی از آشوب تبدیل خواهد شد. 
 
پیشگویی قذافی مبنی بر این‌که مدیترانه به دریایی از آشوب تبدیل خواهد شد به واقعیت تبدیل شده است. متاسفانه هیچ کس به حرف‌های او گوش نداد. در عوض برای سرنگونی قذافی مداخله‌ای نظامی به راه انداخته و نشستند و نگاه کردند تا چه بالایی سر لیبی می‌آید. این کشور به دست افراط گرایان و گروه‌های رقیب تکه تکه شد. 
 
درست همان طور که قذافی پیشگویی کرده بود مدیترانه همچنان دریایي از آشوب است و هزاران آواره سوار بر بر قایق‌هایی می‌شوند که به سمت سواحل ایتالیا می‌روند. اما برای بسیاری از این آوارگان این آخرين سفر آن‌ها خواهد بود. 
 
بهار عربی تحت حمایت غرب و مداخله‌های نظامی تحت رهبری آمریکا در سراسر خاورمیانه و فراتر از آن، اصلی‌ترین عامل‌هایی هستد که منجر به سیل کنونی مهاجرت شده است. 
 
اگر کشورهای غربی نتوانند علل اصلی این سیل بی‌سابقه مهاجران را درک کنند، افراد بیشتری مجبور خواهند شد تا در تلاش برای به‌دست‌آوردن پناهندگی در خارج از زادگاهشان جان خود را به خطر اندازند. 
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها