بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۵۷۷۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴
نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با انتقاد از واردات میلیاردی عروسک به کشور، گفت: به جای این کار باید ماشین آ‌لات تولیدی وارد کشور کنیم تا برای جوانان جویای کار شغل ایجاد شود.
 تدبیر24: ابوالفضل فتح اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا مشکل اشتغال کشور سرمایه‌گذاری است؟ اظهار کرد: شرایط تولید به خیلی از متغیرها وابسته است که بانکها، گمرکات، واردات و صادرات از جمله آنها است اما مهمتر از همه جلوگیری از واردات بی رویه و قاچاق کالا است.

به گفته وی در صورتی که جلوی قاچاق کالا گرفته شود،‌ زمینه اشتغال دائم و جذب نیروهای کار توسط کارفرمایان فراهم می‌شود.

نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور، در عین حال به هزینه چند میلیاردی واردات عروسک به کشور اشاره کرد و گفت: به جای این کار می‌توان ماشین آلات تولیدی وارد کرد تا بخش اعظمی از مشکل کارجویان و جوانان بیکار حل شود.

فتح اللهی تصریح کرد: وقتی ماشین آلات به روز نیست امکان رقابت پذیری صنایع وجود ندارد بنابر اگر درهای بازارهای جهانی هم به روی ما باز شود صنایع داخلی عملا شکست می‌خورند بنابراین باید به سمت به روز کردن صنایع برویم که مستلزم حمایت بانکها، دولت و دستگاههای چون وزارت کار و صنعت، معدن و تجارت است.

نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با بیان اینکه بخش اعظمی از منابع بانکها به سمت مستغلات رفته است، گفت: بساز بفروش‌ها وارد عرصه ساختمان سازی شده‌اند تا وام‌های بانکی را به این سمت سوق دهند و اکنون خانه نشین شده و انتظار بالا رفتن قیمت مسکن را می‌کشند تا سود ببرند در حالی که با این کار به گسترش بیکاری و تورم و گرانی دامن می‌زنند و دولت باید جلوی سودجویان را بگیرد.

به اعتقاد وی به جای آنکه تسهیلات بانکی صرف مستغلات شود باید در بخش تولید به کار گرفته شود تا به رونق بنگاه‌های اقتصادی، جذب نیروهای کار و کاهش بیکاری بیانجامد.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
رشید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۱
0
0
عزیز برادر جانم:رانت و انحصار را فراموش نکن
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها