بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۵۷۷۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹
 تدبیر24: موسسه مالی UBS با انتشار گزارشی اعلام کرد: عنوان پرکار ترین مردمان جهان را با هفته ای بیش از 50 ساعت کار و سالانه تنها 17 روز تعطیل رسمی باید به هنگ کنگی ها داد. این گزارش با بررسی الگوی کاری در 71 شهر جهان تهیه شده است.

به گزارش بخش مالی سی ان ان، در مقایسه با هنگ کنگی ها، شهروندان پاریس با سالانه تنها 1604 ساعت کار معادل هفته ای 35 ساعت، حدود 1000 ساعت نسبت به هنگ کنگی ها کمتر کار می کنند و جزو تن آسا ترین مردم جهان شناخته می شوند. 

بنابر این گزارش، شهر بمبئی هند، از حیث میزان ساعات و فعالیت کاری در رتبه دوم قرار می گیرد. در این شهر که در بین پرجمعیت ترین شهرهای جهان است، میانگین ساعات کاری در سال 2277 ساعت است. 

بنابر اعلام سازمان همکاری های اقتصادی و توسعه (OECD)، مکزیکوسیتی نیز جزو شهرهایی محسوب می شود که بیشترین ساعات کاری را در اخیتار دارد. بنابراین تعجبی ندارد که بشنویم مردم این شهر در سال به طور میانگین حدود 2261 ساعت کار می کنند. بدین ترتیب این شهر در رتبه سوم پرکار ترین مردم جهان قرار می گیرد. این رقم حتی از پرکار ترین شهروندان آمریکایی یعنی ساکنان شیکاگو که سالانه 2030 ساعت کار می کنند هم بالا تر است. 

ساکنان شهر دهلی نو، دیگر شهر هندی با 2214 ساعت کاردر سال، در رتبه چهارم پرکارترین های جهان قراردارند. 

شهروندان بانکوک سالانه به طور میانگین 2191 ساعت کار می کنند درحالی که تنها 9 روز مرخصی با حقوق دارند. کارگران این شهر که تنها 16 تعطیل رسمی دارند، پنجمین مردم پرتلاش جهان هستند. 

گرچه امیرنشین دوبی به داشتن آسمانخراش های سربه فلک کشیده مشهور است، اما شاید بسیاری از مردمی که از بیرون به زرق و برق های این شهر نگاه می کنند ندانند که در پشت این زیبایی های ظاهری چه کارگران زحمت کشی با چه شرایط کاری دشواری فعالیت می کنند. بنابر اعلام UBS، کارگران شاغل در دوبی، سالانه 2186 ساعت کار می کنند که از این حیث در رتبه ششم پرکار ترین مردم جهان قرار می گیرند. آن ها روی هم رفته تنها 30 روز مرخصی با حقوق و تعطیل رسمی دارند. 

کارگران نایروبی، پایتخت کنیا نیز با میانگین سالانه 2184 ساعت کار و تنها 22 روز مرخصی بدون حقوق، هفتمین مردم پرکار جهان هستند. پس از آن ها، ساکنان تایپه در تایوان با سالی 2141 ساعت کار، و ساکنان جاکارتا، پایتخت اندونزی با میانگین 2102 ساعت کار در سال، در رتبه های هشتم و نهم پرتلاش ترین های جهان قرار دارند. مردم جاکارتا همچنین با 12 روز، یکی از کمترین مرخصی های باحقوق جهان را دراختیار دارند. 

در این رده بندی، کارگران بوگوتا، پایتخت کلمبیا، با سالانه 2096 ساعت کار، در بین کوشا ترین مردم جهان، در رتبه دهم قرار دارند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها