بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۵۸۱۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۲
تارنمای وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا بیانیه ای را منتشر کرد که واشنگتن در آن، از امضای سند باز طراحی رآکتور تحقیقاتی اراک استقبال کرده است
تدبیر24 :«مارک تونر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در این بیانیه نوشت که از امضای سند بازطراحی نیروگاه تحقیقاتی آب سنگین اراک به وسیله ایران و گروه 1+5 و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا استقبال کرده و آن را گامی مهم در اجرای تعهدات ایران در برجام می داند.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این بیانیه با یادآوری تعهدات فراوان ایران برای رسیدن به روز اجرا افزود که برنامه باز طراحی رآکتور اراک، نگرانی های آمریکا را در مورد اشاعه هسته ای مد نظر قرار داده است و استفاده از پلوتونیوم را نا ممکن می سازد.
در این بیانیه آمده است: آمریکا، طرح به روز شده رآکتور، آنالیز طراحی سوخت و معیارهای ایمنی را در تطابق با قوانین داخلی خود بررسی و پشتیبانی فنی خواهد کرد تا اطمینان یابد نگرانی های این کشور در مورد اشاعه هسته ای مد نظر قرار گرفته و مطابق طراحی از پیش تعیین شده برجام باشد.
در این بیانیه اعلام شده است که آمریکا به صورت مشترک با چین، کار گروه پروژه اراک را ریاست خواهد کرد.
پیش از این نیز، تارنمای اتحادیه اروپا گزارش داد: فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، بیانیه ای درباره سند بازطراحی رآکتور اراک بین ایران و گروه 1+5 منتشر کرد. فدریکا موگرینی امضای این سند را مرحله مهم دیگری به سوی اجرای کامل برجام خواند.
موگرینی در این بیانیه گفته بود: این سند را که وزیران امور خارجه 1+5، ایران و من امضا کردیم، نمایانگر مرحله مهم دیگری به سوی اجرای کامل برجام است.
«علی اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران نیز گفته بود: بر اساس برنامه جامع اقدام مشترک ( برجام) قرار بر این بود که طرف مقابل ما نسبت به همکاری در بازطراحی راکتور تحقیقاتی اراک تضمین دهد که اکنون این کار انجام شده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی افزوده بود: با توجه به این که این سند به امضای 6 کشور و نیز اتحادیه اروپا رسیده دارای اعتبار بالای سیاسی، حقوقی و بین المللی است و در این سند اعلام شده است که در طراحی، تامین تجهیزات و مراحل مختلف کار با جمهوری اسلامی ایران همکاری خواهند داشت.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها