بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۸۶۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۷
تدبیر24 :خیرات دادن، قربانی کردن و انجام نذرهای تنها بخش کوچکی است که فرزندان یک پدر برای شادی آن مرحوم انجام می دهند. در این میان یک کار بسیار مهم وجود دارد که همیشه بر عهده پسر بزرگ خانواده قرار دارد و آن هم به جا آوردن نمازهای قضا و روزه هایی است که پدرشان در زمان حیات آن ها را نخوانده یا اجرا نکرده است. این کار یکی از وظایف فرزند ارشد ذکور است و او باید برای شادی روح مرحوم و همچنین به جا آوردن اعمال وی تمام سعی و تلاش خود را بکند.
به طور کلی در دین اسلام درباره نماز و روزه های قضا آمده است که:" نماز و روزه قضای پدر بر پسر بزرگ تر واجب است؛ یعنی بر پسر بزرگ تر واجب است نماز و روزه های فوت شده پدر را بعد از مرگش یا خود انجام دهد یا کسی را اجیر کند. البته برخی از مراجع نماز و روزه پدر و مادر هر دو را واجب می دانند." در این عبارت نکته مهمی وجود دارد که می گوید پسر بزرگ می تواند فردی را برای اینکار اجیر نماید و اگر شخصی به نیت فرد مرحوم نماز و روزه را به جا آورد مشکلی پیش نخواهد آمد.
با کمی جستجو در میان سایت های اینترنتی در مورد نماز استیجاری به موارد جالبی برخورد کردیم که نشان از شمار زیاد افرادی بود که به دنبال خواندن نماز استیجاری برای دیگران هستند. این افراد غالبا نیازمندانی هستند که برای تامین مخارج زندگی نماز و روزه استیجاری قبول می کنند تا از این راه بتوانند یک کمک خرج برای خانواده خود داشته باشند. برخی از فقها در این زمینه البته اظهار نظر کرده اند و نماز روزه استیجاری قبول کردن را بی اشکال خوانده اند.
قیمت بازار برای نماز و روزه استیجاری چقدر است؟
به گزارش صبحانه، شاید برای شما جالب باشد که بدانید قیمت خواندن نماز و روزه به صورت استیجاری چقدر است و البته فرد چه شرایطی باید داشته باشد. مهمترین شرط برای گرفتن نماز و روزه استیجاری اعتقاد درست و البته آشنایی با آداب و رسوم مختلف در این زمینه است همچنین زمانی که فردی نماز و روزه قضا را قبول می کند و بابت آن پولی دریافت می کند، موظف است تا موارد محول شده را تا آخرین مورد انجام دهد.
مهمترین نکته در مورد نماز و روزه استیجاری قیمتی است که یک اجیر برای این کار دریافت می کند. این قیمت به دو بخش تقسیم می شود، اول قیمتی است که مراجع تقلید هرساله تعیین می کنند که برای سال 94 برای یک سال نماز آن را ما بین 1 میلیون تا 1 میلیون 100 هزار تومان و قیمت هر ماه روزه نیز ما بین 600 تا 700 هزار تومان تعیین شده است.
البته این قیمت ها زمانی که به افراد حقیقی و شخصی مراجعه کنید کمی متفاوت است چرا که در میان مردم ممکن است فردی از روی نیاز شدید مالی قصد خواندن نماز استیجاری کرده باشد و به همین دلیل گاهی با قیمت هایی بالاتر از حد تعیین شده توسط مراجع تقلید روبرو خواهیم شد. در میان اشخاص حقیقی قیمت هر سال نمازقضا از 1 میلیون تا 1 میلیون 300 هزار تومان وجود دارد و هر ماه روزه هزینه ای ما بین 800 تا 900 هزار تومان در بر خواهد داشت.
طبق بررسی های انجام شده توسط خبرنگار صبحانه این قیمت ها در سال 89 به طور شگفت انگیزی پایین بوده است به طوری که در آن زمان قیمت هر سال نماز قضا 250 هزار تومان و هر ماه روزه داری تنها 150 هزار تومان هزینه بر می داشته است و این نشان از آن است که در طول 5 سال گذشته رشد صعودی بسیار شدیدی در قیمت نماز و روزه استیجاری حاکم بوده است.
شما همچنین می توانید در جدول زیر تفاوت میانگین قیمت هر سال نماز قضا و هر ماه روزه داری را در مقایسه با سال گذشته مشاهده نمایید:(قیمت ها در حدول به تومان درج شده است)
نماز قضاسال 93سال 94
نظر مراجع تقلید700.0001.100.000
افراد حقیقی800.0001.200.000
روزه قضاسال 93سال 94
نظر مراجع تقلید500.000700.000
افراد حقیقی600.000800.000
 
منبع : بازتاب امروز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها