بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۸۶۱۸
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸
تدبیر24 :مصطفی داننده: ثبت نام سید حسن خمینی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری شور عجیبی را در میان مردم ایجاد کرده است و بسیاری از ایرانیان پیگیر حضور یادگار امام در این انتخابات هستند. در این میان عده‌ای نیز در تلاش‌ هستند تا به هر شکل ممکن سید حسن خمینی را از حضور در انتخابات مجلس خبرگان منصرف کنند.
سوالی که در این میان پیش می‌آید مسئله‌ای است که چرا برخی از جریان‌های سیاسی ساز مخالفت با حسن خمینی را کوک می‌کنند و سعی می‌کنند چهره این روحانی وابسته به بیت امام را در بین مردم تخریب کنند. برای پیدا کردن پاسخ این سوال می‌شود چند گزینه را مورد بررسی قرار داد تا در نهایت به پاسخ اصلی رسید.
« آیت‌الله جوان» همچون عموی خود« آیت‌الله مصطفی خمینی» میراث دار شخصیت کاریزماتیک امام خمینی است. رهبر کبیر انقلاب، سید مصطفی را امید اسلام می‌دانست و بسیاری از پیروان امام امروز سیدحسن خمینی را از امیدهای آینده ایران و اسلام می‌دانند. کسی که از هم از نظر چهره کاریزماتیک هم از نظر بیان و هم قدرت علمی شباهت فراوانی به پدربزرگ خود دارد. سیدحسن اما چند سالی است مورد هجمه‌های فراوانی از سوی گروه‌هایی قرار می‌گیرد که اعتقاد دارند او در مسیر امام قدم برنمی‌دارد.
تولیت حرم امام خمینی که در اوج جوانی تبدیل به یکی از اساتید حوزه علمیه قم شده است، روزهای خود را به تدریس، تعلیم و تحقیق می‌گذراند و هرچه بیشتر به جایگاه مرجعیت دینی نزدیک می‌شود. او از سال 90 تدریس خارج فقه را آغاز کرده است. وی در طول دوره تحصیل خود از محضر اساتیدی چون مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی، مرحوم آیت الله سلطانی طباطبایی و مرحوم آیت الله پایانی و حضرات آیات عظام وحید خراسانی، سید موسی شبیری زنجانی، جوادی آملی، موسوی اردبیلی، محمد مؤمن، گرامی قمی، سید علی محقق داماد، میرزا یدالله دوزدوزانی،رضا استادی و یحیی انصاری شیرازی تلمذ کرده است.
استاد حوزه علمیه قم، بر اساس حمله‌ها و هجمه‌هایی که به او و تفکرش می‌شود در دیدارهای خود به تبیین اندیشه و افشاگری در مورد تفکر تندروها می‌پردازد. سیدحسن خمینی در سخنان خود بارها به نقش عقلانیت در تصمیم گیری‌ها تاکید کرده و می‌گوید باید از احساسات دوری کنیم و اجازه ندهیم کینه‌ها موجب جدایی در کشور شود.
همین رشد سریع سید حسن خمینی باعث شده است تا بسیاری از آینده او احساس خطر کنند. آنها می‌دانند که سید حسن به زودی تبدیل به مرجع جوانان می‌شود و بسیاری اندیشه خود را از او وام می‌گیرند و همین بزرگ ترین ضربه به کسانی است که سال‌ها تلاش کردند تفکر خود را به جوانان کشور تلقین کنند.
همین معنا یکی از اصلی ترین دلایل حمله به سید حسن خمینی است. دلیل دیگر را می‌شود در تفکرات سیاسی سید حسن جستجو کرد. خمینی جوان، در خرداد 93 با توجه به روی کارآمدن دولت تازه در ایران به دنبال، احیای شعار اصلی پدربزرگ خود یعنی«وحدت کلمه» در کشور است. سید حسن همچون بسیاری از بزرگان تندروی‌ها را عامل اصلی اختلاف در کشور می‌داند.
بزرگ ترین فرزند سید احمد خمینی در تفکرات سیاسی خود نزدیک به هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی و جریان اعتدال است و سعی می‌کند این تفکر را تبلیغ کند. همین نزدیکی باعث شده است تا دلواپسان رشد سید حسن خمینی از این نزدیکی احساس خطر کنند. آنها به این دلیل که سید حسن خمینی در زمین‌ آنها بازی نمی‌کند سعی می‌کنند از او چهره‌ای به مردم نشان دهند که با خط امام فاصله گرفته است.
سید حسن خمینی بعد از فوت پدرش همیشه سعی کرده است خط خود را به صورت مشخص رسم کند. خطی که بسیاری از مدعیان تازه انقلاب هیچ جایی در آن ندارند. به صورت ساده تر می‌توان گفت، گفتمان تازه‌ای که در ایران به نام « دلواپسی» شکل گرفته است، هیچگاه مورد قبول سید حسن خمینی نبوده است.
استاد جوان حوزه علمیه می‌خواهد بیت امام خمینی را احیا کند اما در این راه مشکلات فراوانی پیش روی اوست و کسانی که سال‌ها به مخالفت با اندیشه امام می‌پرداختند و حتی در سال‌های قبل از انقلاب تفکر او را برای اسلام خطرناک می‌دانستند، امروز با نام امام، به مخالفت با سیدحسن خمینی می‌پردازند تا مبادا اندیشه ناب امام در جامعه متبلور شود.
تمام این دلایل را وقتی کنار هم می‌گذاری به این نتیجه می‌رسی که دلواپسان از شخصیت و کاریزمای سید حسن خمینی می‌ترسند. آنها به خوبی می‌دانند که سید حسن هم مورد قبول مردم، هم مورد قبول بزرگان نظام و هم مورد قبول حوزه‌های علمیه است و به همین دلیل سعی می‌کنند چهره‌ او را مخدوش کنند. در روزها، ماه‌ها و سال‌ها پیش رو قطعا باید شاهد حملات جدی تری به « آیت‌الله جوان» باشیم. سید حسن خمینی جدی ترین خطر برای منافع گروه‌های تندرو در ایران است.

منبع : بازتاب امروز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها