بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۵۹۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱
مصائب تیراندازان المپیکی در راه ریو
مشکل تیراندازان تنها به کمبود فشنگ، لغو سفرها، نبود روانشناس و بدنساز محدود نیست و حالا تیراندازان المپیکی در وعده‌های غذایی و آب آشامیدنی نیز دچار مشکل هستند.

تدبیر24 :تیراندازی ایران با کسب پنج سهمیه المپیک بهترین نتیجه تاریخ تیراندازی را کسب کرد اما شرایط تیراندازان المپیکی به طورریست که نه تنها جو المپیکی حاکم بر اردو نیست بلکه حتی تغذیه ورزشکاران نیز شرایط معقولی ندارد. تیراندازی ایران در شرایط بحرانی قرار دارد و در حالی که بانوان تیرانداز می توانند تاریخ سازی کنند و اولین مدال المپیک بانوان ایران را کسب کنند اما دغدغه‌های دیگری جز تیر زدن دارند.

کمبود فشنگ، لغو سفرها، نداشتن روانشناس، عدم حضور بدنساز و وضعیت نامناسب خوابگاه‌ها تنها برخی از مشکلات تیراندازان است. در شرایطی که رقیبان ورزشکاران المپیکی ایران حتی دکتر تغذیه دارند اما تیراندازان المپیکی ما کنسرو لوبیا و تن ماهی برای وعده ی شام مصرف کرده‌اند و حتی پوره ی سیب زمینی که وعده ی غذایی محسوب نمی شود در یک وعده، غذای تیراندازان بوده است.

تیراندازان المپیکی که در اردو هستند همیشه از غذایی که همزمان برای کارکنان فدراسیون تهیه می شود مصرف می کنند و کیفیت غذای فدراسیون نیز پایین است.

مشکلات به مصرف تن ماهی و کنسرو محدود نیست بلکه تیراندازان حتی در آب خوردن نیز با مشکل رو به رو هستند. اردونشینان برای آب خوردن نیز مجبورند روزانه تنها یک بطری آب از رستوران فدراسیون تهیه کنند و حتی در آب آشامیدنی نیز دچار محدودیت هستند زیرا آب های فدراسیون تیراندازی قابل آشامیدن نیست و حتی در چند وعده ی غذایی نیز حتی آب آشامیدنی در کنار غذا نبوده است.

این مصائب در حالی پیش روی ورزشکاران المپیکی تیراندازی ایران است که سالی پر افتخار را سپری کردند و اوضاع کنونی شایسته آنها نیست. الهه احمدی تیرانداز المپیکی ایران با کسب طلای تفنگ بادی جهان و قرار گرفتن در صدر رنکینگ به مدت 5 ماه پیاپی تاریخ ساز شد. همچنین نجمه خدمتی رکورد جوانان سه وضعیت جهان را با مشکل کمبود فشنگ، در رقابت‌های هند شکست.

تیراندازانی که باید فقط به هدف خود که موفقیت در المپیک است فکر کنند، مشکلات را سد راه رسیدن به اهداف خود می‌بینند. حال باید دید مسئولان به این رشته پرمدال توجه ویژه‌ای می‌کنند و تیراندازان را در آستانه المپیک تنها نمی‌گذارند یا اینکه بی‌توجهی‌ها ادامه پیدا می‌کند. مشکلات موجود حتی هزینه زیادی ندارد و مشکل تغذیه ورزشکاران چیزی نیست که حل کردن آن کار سختی باشد اما باید دید ورزش و کسب نتیجه در المپیک چقدر برای مسئولان ورزش مهم است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها