بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۵۹۷۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۲
رئیس مرکز سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با اعلام گسترش طرح تحول سلامت برای دانشجویان از اضافه وزن و چاقی 49 درصد دانشجویان خبر داد.


تدبیر24:محمد اسماعیل مطلق  گفت: حدود 20 میلیون جوان 18 تا 30 سال در کشور داریم که در معرض انواع مخاطرات سلامت از جمله بیماریهای واگیر مانند ایدز و هپاتیت و بیماریهای غیر واگیر هستند.
وی ادامه داد: از این تعداد پنج میلیون نفر دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی، وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی هستند که بین پنج تا 11 سال مهمان دانشگاه هستند بنابراین می توانیم برای آنها برنامه های ارتقای سلامت اجرا کنیم.
مطلق با اشاره به جزئیات برنامه ارتقای سلامت دانشجویان گفت: برای اجرای این برنامه بسته های مختلفی شامل تغذیه سالم، بسته خدمات دهان و دندان، بسته سلامت روان، و بسته کنترل بیماریهای مزمن و اعتیاد تدوین شده است که از سال آینده با همکاری دانشگاهها اجرا می شود.
وی افزود: برنامه ارتقای سلامت دانشجویان که بخشی از طرح تحول سلامت است، تمام ابعاد سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی را در بر می گیرد. در سال اول این برنامه که در سال 95 اجرا می شود، دانشجویان سال اول تحت پوشش قرار می گیرند و به مرور دانشجویان سالهای بالاتر زیر پوشش این خدمات قرار می گیرند.
رئیس مرکز سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت گفت: رویکرد این برنامه ها توسعه خدمات پیشگیری، ارتقای سطح سلامت دانشجویان و جوانان است که با همکاریهای بین بخشی برنامه های آن تدوین شده است. این برنامه ها در سال 95 در 18 دانشگاه اجرا می شود و در سال 96 در کل دانشگاههای کشور به اجرا در می آید.
مطلق افزود: با اجرای این برنامه خوابگاههای دانشجویان نیز زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار می گیرد و اگر دانشگاههای وزارت علوم یا دانشگاه آزاد مراکزی برای ارائه خدمات سلامت داشته باشند، وزارت بهداشت این مراکز را تجهیز می کند و نیروهای لازم را اعم از پزشک، روانشناس، نیروهای متخصص لازم این مراکز فرستاده می شوند.
رئیس مرکز سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت به ارزیایی وضعیت سلامت دانشجویان در سال 93 اشاره کرد و گفت: بر اساس نتایج این ارزیابی که 63.3 درصد شرکت کنندگان آن دختر بودند، 18.4 درصد دانشجویان لاغر بودند، 38.8 درصد اضافه وزن دارشتند، 9.7 درصد چاق بودند، 6.5 درصد ناهنجاری رفتاری داشتند و 6.5 درصد اختلال غدد تیروئیدی داشتند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها