بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۶۲۵۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
تدبیر24 :به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، پرونده انتخابات مجلس دهم در حالی بسته شد كه از 17منتخب زن راه یافته به مجلس شورای اسلامی، 13 نفر در دور اول و 4 نفر در دور دوم انتخابات برگزیده شدند.
زهرا سعیدی منتخب مردم مباركه، حمیده زرآبادی منتخب مردم قزوین و آبیك، هاجر چنارانی منتخب مردم نیشابور، سكینه الماسی منتخب مردم كنگان، فریده اولاد قباد، سهیلا جلودارزاده ، سیده فاطمه حسینی، فاطمه ذوالقدر، فاطمه سعیدی ، پروانه سلحشوری، پروانه مافی و طیبه سیاوشی منتخبان مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، ناهید تاج الدین منتخب مردم اصفهان ، خدیجه ربیعی منتخب مردم بروجن، معصومه آقاپور علیشاهی منتخب مردم شبستر، سمیه محمودی منتخب مردم شهرضا و دهاقان و زهرا ساعی منتخب مردم تبریز 17 راه یافته به مجلس دهم هستند كه هشت نفر آنها از حوزه انتخابیه تهران هستند.
مرحله اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی هفتم اسفندماه سال 1394 در سراسر كشور برگزار شد و 221 نفر از منتخبان مردم تعیین شدند كه در این مرحله مشاركت 62 درصدی مردم به ثبت رسید.
مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه - دهم اردیبهشت 1395 - در 55 حوزه انتخابیه در 21 استان كشور برای انتخاب 68 نماینده برگزار شد.
حضور 17 زن در مجلس آینده امیدها را برای بهبود وضعیت زنان در جامعه افزایش داده است و آمار و ارقام نشان می دهد بیشتر زنانی كه به مجلس دهم راه یافته اند، گرایش اصلاح طلبی یا مستقل دارند.
البته مینو خالقی منتخب مردم اصفهان نیز كه در دور اول انتخابات مجلس آرای لازم را كسب كرده بود به دلیل ابطال آرای وی از این گردونه خارج شد.
بالاترین حضور نمایندگان زن در مجالس ادوار گذشته به مجلس پنجم بازمی گردد كه 14 نماینده زن شركت داشتند.
تعداد نمایندگان زن در مجالس بعدی نیز به ترتیب با كاهش همراه بود به طوری كه در مجلس نهم شاهد حضور 10 نماینده زن بودیم.
در مجموع می توان گفت تعداد كل نمایندگان زن در 9 دوره گذشته در مجلس شورای اسلامی 78 نفر بوده است.
اعتماد مردم در این دوره به زنان نشان می دهد كه آنان خواهان حضور و مشاركت بیشتر بانوان در جامعه و بویژه در عرصه سیاسی هستند و این موضوع را می توان از رای بالای آنان به منتخب زن مجلس دهم دریافت.
البته برخی از فعالان زن معتقدند كه همواره حضور زنان در مجالس راضی كننده نبوده و برخی از بانوان تلاش در محدود كردن حقوق آنان دارند كه از جمله می توان به مجلس نهم اشاره كرد و امیدواریم این موضوع در مجلس دهم تكرار نشود.

**زنان باید در مجلس دهم معلم خوبی برای مردان سیاسی باشند
سهیلا جلودارزاده منتخب مردم تهران در مجلس دهم در این زمینه گفت: ما خوشحالیم كه اكثریت قابل توجهی از بانوان توانستند رای اعتماد مردم را كسب كنند و یكی از آرزوهای ما این است كه در هر كمیسیون مجلس یك خانم حضور داشته باشد.
وی اظهار امیدواری كرد كه زنان در این دوره بتوانند معلم خوبی برای مردان سیاسی باشند.
وی گفت: ما باید در مجلس حق و حقیقت را برپا كنیم زیرا فقط حقیقت است كه می ماند و باید از باطل دوری كنیم زیرا باطل هیچ گاه قدرت ندارد.
این منتخب مجلس دهم تاكید كرد: خداوند در قرآن سوره ای به نام نساء دارد كه نشان دهنده اهمیت جایگاه زنان است.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها