بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۶۳۹۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵
تدبیر24 :محمد‌تقي فاضل‌ميبدي-يكي از نمادهاي وحدت و همدلي و همزباني و الفت درميان مسلمين نماز جمعه است. از اين جايگاه هست كه مي‌توان سينه‌ها را از كينه‌ها فروشست و مرزهاي دو گانگي و چند قطبي را كه خاستگاه كينه و خشم وافتراق است، در هم فرو ريخت. كليپي از نماز جمعه قم در جمعه‌اي كه گذشت در برخي از رسانه‌هاي مجاز پخش شد كه در آن عليه يكي از سران سرشناس نظام « آيت‌ا... هاشمي» شعار داده مي‌شد. متاسفانه معدودي در آن جمع مشاهده مي‌شدند. هنگامي كه اين كليپ را ديدم از خود پرسيدم كه آيا اين جماعت ، فرياد « اوصيكم بتقوي‌ا...»ي خطيب را نشنيده بودند، يا در خطبه‌هاي خطيب محترم سخني از دعوت به تقوي الهي نبوده است كه خيلي بعيد مي‌نمايد. در اينجا سخن از شخص آقاي هاشمي‌رفسنجاني و سوابق وي در انقلاب و مسئوليت‌هاي سنگين ايشان پس از انقلاب و از نزديكترين ياران امام(ره) يا علاقه امام نسبت به ايشان نيست؛ بلكه سخن از نفس كار و اين پديدهاي دور از اخلاق است كه از كجا هدايت مي‌شود؟ متاسفانه اين نخستين‌بار نيست كه برخي پس از نماز جمعه مورد تحريك واقع شده و به خيابان می‌آیند. يا گاه با موضع‌گيري‌هاي خود منافع ملي ما را نشانه مي‌گيرند. حالا چرا خطباي مسئول و محترم و گردانندگان تريبون نماز جمعه اين حركات تفرقه‌انگيز را محکوم نمي‌ کنند، جاي تامل است. چرا در اين كشور، بر فرض اگر فردي به زعم عده‌اي کار اشتباهی مرتكب شده است، بايد به كسي ديگرحمله ور شد. چرا برخي در پي اين هستند تا سوژه‌اي را بيابند و با رنگ ولعاب سیاسی واعتقادی رقيب خود را از ميدان بدر كنند ؟چرا پس از گذشت ۳۷سال از نظام جمهوري اسلامي هنوز با شعار تند نسبت به پیشکسوتان انقلاب هجمه می‌بریم؟ اگر در مبارزات سياسي، اخلاق را به‌كار‌گيريم وشعار صلح و دوستي را در ادبيات خود رواج دهيم به اسلام نزديكتر نيست؟ حذف كساني مانند هاشمي و به انزوا بردن ومتهم ساختن ياران واقعي انقلاب به سود چه كساني يا چه گروه‌هايي خواهد بود؟ و با اين كار منافع چه كساني را تامين مي‌كنيم؟ چرا بايد شعار‌هاي ديني و نمادهاي مذهبي يكي پس از ديگري تحريف شود و نماز جمعه كه نماد وحدت ديني و ملي است، جاي خود را به مسائل حاشیه‌ای بدهد؟ انتظار اين است كه خطباي محترم ومتوليان نماز جمعه، تذکر دهند و نگذارند قداست اين جايگاه شکسته شود و اجازه ندهند عده‌ای ولو اندک از این جایگاه مقدس حرمت مسلمانی راخدشه دارکنند.
برچسب ها: تدبیر24 ، نماز جمعه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها