بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۶۴۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰
تدبیر24 : می‌دانیم غذاهای بسیاری وجود دارند که می‌توانند به سلامت دندان‌ها آسیب برسانند. شکر متهم ردیف اول است. هر غذایی که میزان قند و شکر بالایی داشته باشد با غذارسانی به باکتری‌های مضر ساکن دهان، باعث پوسیدگی دندان می‌شود. نوشیدنی‌های اسیدی نیز از دیگر مواد مضر هستند.

اگر به سلامت دندان‌های خود اهمیت می‌دهید اطمینان حاصل کنید که عادات غذایی درستی دارید که به بدن کمک می‌کند محیط دهان را متعادل کند. در ذیل پنج ماده غذایی را که می‌توانید به رژیم خود اضافه کنید معرفی می‌کنیم:

سیر: سیر به دلیل خصوصیات ضدباکتری‌اش معروف است. این ماده به دلیل داشتن مقادیر فراوان آلیسین از فعالیت شمار زیادی از باکتری‌ها که می‌توانند باعث عدم تعادل در محیط دهان شوند جلوگیری می‌کند.

میخک: میخک خصوصیات ضدمیکروبی بالایی دارد. این ماده همچنین دارای مقادیر بالایی اوژنول و اسید اولئیک است. میخک در غذاهای بسیاری به عنوان ادویه قابل استفاده است مثل سوپ‌ها و کاری‌ها و در بسیاری از دسرها نیز می‌تواند جای شکر را بگیرد.

زردچوبه: این گیاه زردرنگ سال‌ها در هند مورد استفاده قرار می‌گرفته و هزاران سال است که به عنوان ادویه کاربرد دارد. باورهای قدیمی زیادی در مورد فواید استفاده از این ادویه در رفع مشکلات دهان وجود دارد. امروزه می‌دانیم که این خواص از فعالیت ضدمیکروبی ترکیبات اولیه موجود در زردچوبه ناشی می‌شود.

کره: سال‌هاست می‌گویند کره برای قلب و رگ‌های عروقی خوب نیست با این حال کره یکی از مغذی‌ترین مواد غذایی برای انسان است. این ماده حاوی ویتامین‌های قابل حل در آب مثل ویتامین A,D,E و K2 است و از نظر کلسیم و نوکلئیک اسید نیز غنی است و به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

چای سبز: چای سبز به خاطر فواید بسیار زیادی که برای سلامتی دارد در پزشکی چینی به خوب شناخته شده است. چای سبز غنی از آنتی‌اکسیدان EGCG است و خواص ضدباکتری زیادی دارد. این ماده با وجود اسیدیته پایین امکان معدنی شدن دوباره مینای دندان را فراهم می‌کند. نوشیدن روزانه یک فنجان چای سبز به شما کمک می‌کند دندان‌های سالم و قوی داشته باشید. همچنین می‌توان پودر چای EGCG را به دوغ یا چیزهایی از این دست اضافه کرد و نوشید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها