بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۶۴۵۰۸
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
تدبیر24 : برخی مطالعات نشان می دهند آدامسی که به اشتباه قورت داده شود 7 سال در بدن می ماند اما دانشمندان خلاف این باور را اثبات کردند.

بخش اعظم آدامس متشکل از نوعی لاستیک به نام بوتیل است که در ساخت توپ بسکتبال نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

دانشمندان انجمن شیمی ایالات متحده به تازگی یک تحقیق گسترده در خصوص ورود آدامس به بدن و واکنش سیستم گوارش نسبت به آن انجام داده اند و دریافتد آدامس در معده توسط اسید هیدروکلریک هضم و نابود می شود و باقیمانده توسط روده ها از بدن دفع می شود.

براساس تحقیقات جدید آدامس ها به طور معمول از شیرین کننده ها ، طعم دهنده ها ، نرم کننده ها و عناصر پلاستیکی تشکیل شده اند ، ماده پلاستیکی موجود در آدامس نوعی پلیمر است و به طور کاملاً مصنوعی ساخته می شود و ربطی به صمغ درختان ندارد.

پس از خوردن آدامس، زبان توسط آنزیم های خود شروع به شکستن مولکول های بزرگ آدامس می کند و آن را کوچک می کند.البته معده نمی تواند لاستیک موجود در آدامس را به طور کامل نابود کند اما آن را از خود عبور می دهد و در نهایت آدامس جویده شده پس از یک الی دو روز از بدن خارج می شود.

شیوه هضم و خارج کردن آدامس از بدن دقیقاً مانند فرآیند هضم مواد غذایی چون ماکارونی ، گوشت و یا دانه های آجیل است.

با این وجود کارشناسان توصیه می کنند افراد از خوردن مواد غیر خوراکی اجتناب کنند، اما در عین حال در صورت قورت دادن اشتباهی آدامس و ابتلا به مشکلات گوارشی چون چسبندگی مری و یا بیماری های معده به پزشک متخصص مراجعه کنند.
برچسب ها: تدبیر24 ، آدامس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها