بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۶۴۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
تدبیر24 :متخصص تغذیه گفت: برای تامین قند خون لازم نیست که حتما از مواد قندی استفاده شود، هر چه قدر کمتر از مواد قندی در رمضان استفاده شود، بهتر است.

علیرضا استاد رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اتفاق نظر در خصوص تعداد وعده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان وجود ندارد، اظهار کرد: مصرف دو وعده افطار و سحری و یا سه وعده افطار و شام و سحری هر دو قابل قبول است، کسانی که وقت افطار بی‌حال می‌شوند بهتر است ابتدا با کمی مایعات افطار و پس از یک یا دو ساعت وعده دیگری به عنوان شام مصرف کنند.

وی میزان مصرف غذا در افطار و سحری را به متابولیسم بدنی افراد مرتبط دانست و افزود: میزان مصرف غذا در افراد مختلف متفاوت است، هر فرد متناسب با نیاز بدنی خود باید غذا مصرف کند اما میزان غذای مصرفی در ماه رمضان باید نسبت به روزهای عادی کمتر باشد.

رحیمی ادامه داد: تمام گروه های غذایی باید در وعده‌های غذایی ماه رمضان گنجانده شوند، در وعده غذایی سحری از چای پررنگ  و دوغ که باعث تشنگی می شوند استفاده نشود در عوض مصرف سبزی و میوه در سحری بسیار توصیه شده است.

استاد رحیمی با اشاره به اینکه غذا در زمان افطار باید آرام آرام خورده شود، اظهار کرد: استفاده از خرما و مایعات در افطار بسیار توصیه شده است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مردم را به استفاده از مواد قندی چون قند، شکر، زولبیا و بامیه توصیه نمی کنیم، گفت: برای تامین قند خون لازم نیست که حتما از این مواد قندی استفاده شود، هر چه قدر کمتر از مواد قندی استفاده شود بهتر است.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که حجم غذایی خود را در ماه رمضان افزایش می دهند به جای کاهش و تناسب وزنی در ماه رمضان اضافه وزن پیدا می کنند بنابراین توصیه می کنیم که افراد از پرخوری در ماه رمضان اجتناب کنند.

برچسب ها: تدبیر24 ، مواد قندی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها