بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۶۵۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶
تدبیر24 :یک فعال سیاسی، با مثبت خواندن دستاورد دولت در سه سال گذشته و خروج کشور از مرحله بحران داخلی و خارجی و ورود به شرایط عادی گفت: یک سال آینده دولت باید تصمیات جدی تری درباره مدیرانی اتخاذ کند که با تصمیمات دولت همراه نیستند.

محمد اشرفی اصفهانی اين فعال سياسي اصلاح طلب در گفت و گو با خبرنگار آستان افزود: لازم است تا به واقعیت آنچه اتفاق افتاده است نگاه کرد و اینکه وقتی آقای روحانی دولت را تحویل می‌گرفت کشور در چه شرایطی قرار داشت.

وی ادامه داد:واقعیت این است که آقای روحانی در شرایطی دولت را به دست گرفت که کشور تحت تحریم‌های شدید سازمان ملل قرار داشت. 6 قطعنامه تحریم سازمان ملل متحد علیه ایران به تصویب رسیده بود و کشور زیر سایه اجرایی‌شدن ماده 41 منشور سازمان ملل برای شروع حمله نظامی قرار داشت.

اشرفی اصفهانی بیان کرد: در سه سال گذشته کشور در بدترین وضعیت و تحت تأثیر شدیدترین تحریم‌های ناعادلانه قرار داشت.

 به گزارش آستان،این تحلیل‌گر مسائل سیاسی با اشاره به نرخ تورم کشور در سال‌های اولیه شروع به کار دولت که در مرز 40 درصد قرار داشت، اضافه کرد: می‌بینید که کشور را از شرایط بحرانی به شرایط عادی منتقل کرد.

 او تأکید کرد: از سویی دیگر خروج از بحران خارجی این فرصت را ایجاد کرد که کشور در مسیر توسعه اقتصادی قرار گیرد و نیز این امکان برای کشور به وجود آمد که در نظام بین‌الملل با کشورهای قدرتمند دنیا وارد تبادل ارتباط شود.

منبع:آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها