بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۶۵۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳
تدبیر24 :به گزارش خبرنگار آستان از ساینس؛پدر و مادرانی که دائما خواسته هایی بیش از اندازه از کودک خود دارند باعث می شوند تا فرزندان شان نتوانند از عهده کارهایی که به آنها محول شده اند خوب برآیند.

وقتی کودکان توانایی پاسخگویی به خواسته های والدین خود را نداشته باشند از دست نیافتن به موفقیت های کوچک و بزرگ رنج می برند و از ترس اینکه مبادا مورد سرزنش قرار گیرند در خود فرو می ریزند.

محققان بر این باورند کودکان خجالتی از روی بی میلی تجربه های جدید را مورد آزمایش قرار می دهند و به دلیل نوع تربیت والدین شان از همه مسائل مهم دلسرد می شوند.در حالیکه تجارب موفقیت آمیز برای رشد روانی کودکان بسیار مهم است.

تأیید و تشویق اجزای ضروری تربیت است که به وسیله  آنها کودکان می توانند اعتماد به نفس سالمی را رشد دهند و از خجالت و کمرویی دوری کنند.

برای کودکان کمرو، ‌صبر و تشویق مهم است. با تأیید هر کار، حتی عملکرد کوچک مثبت او،  اعتماد به نفس کودک تقویت می ‌شود.

منبع:آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها