بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۶۵۵۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴
تدبیر24 :دکتر روشنک قدس روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: افراد دارای مزاج خوب یعنی «گرم و خشک» یا «سرد و خشک» که در مولفه گرمی مشابه اند در روزه داری طولانی مدت که مصادف به فصل تابستان است به مراتب به مواد رطوبت بخش بیشتری برای حفظ تعادل آب در در بدن طی 16 ساعت روزه داری، نیاز دارند.
وی خاطرنشان کرد: این دو گروه برای تامین مواد رطوبت بخش می توانند از شربت تخم ریحان، شربت آبلیمو، خاکشیر یا دوغ خرفه استفاده کنند؛ برای تهیه دوغ خرفه ، تخم خرفه را باید شیره کشی کرد و سپس از شب قبل در دوغ خیساند و سپس دوغ را بیاشامند این معجون به ویژه برای افراد با مزاج گرم و خشک توصیه می شود.
قدس ادامه داد: همچنین شیربادام نیز برای افراد با مزاج سرد و خشک توصیه می شود؛ شیر بادام، معجونی متشکل از شیر نیست بلکه چند نوع مغز بادام در یک لیوان آب خیس می خورد و سپس با عسل مخلوط می شود و چون به خاطر عسل، رنگ شیری پیدا می کند به آن شیربادام می گویند.
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: افراد دارای مزاج گرم نمی توانند از خوراکی ها و نوشیدنی های با مزاج بسیار گرم مانند ادویه هایی از جمله فلفل، دارچین و زنجبیل در طبخ غذا استفاده کنند؛ این افراد می توانند غذاهای ترش مزه مانند خورش تمرهندی یا رب انار مصرف کنند.
قدس تاکید کرد: افراد با مزاج سرد عموما نیاز کمتری به مواد رطوبت رسان دارند. افرادی که در سردی مزاج با هم مشترکند و عموما به جای احساس عطش، عدم تحمل گرسنگی در ماه رمضان، آنان را با مشکل مواجه می کند، توصیه می شود از ادویه های گرم معتدل مانند آویشن، زیره، زنیان، رازیانه و دارچین در غذای خود استفاده کنند.
وی ادامه داد: استفاده از شربت سکنجبین یا ماء العسل (شربتی از آب و عسل و دارچین) برای این دسته از افراد می تواند موثر باشد.
وی یادآور شد: افراد با مزاج گرم و خشک در فصل تابستان و طی ماه مبارک رمضان نباید فعالیت روزانه بیش از حد داشته باشند و توصیه می شود که خواب قبل از بعدازظهر داشته باشند اما مزاج سرد، محدودیت فعالیت روزانه ندارند.
به گزارش ایرنا، حفظ سلامتی و درمان بیماری ها در طب سنتی بر اساس شناخت نوع مزاج و طبیعت انسان صورت می گیرد و بر همین اصل خوراکی‌هایی تجویز می‌شود که بتواند مزاج را متعادل و علائم بیماری را التیام بخشد.
بر این اساس افراد در طب سنتی دارای چهار مزاج مزاج گرم و خشک (صفراوی) ، گرم و تر (دم) ، مزاج سرد و تر (بلغم) و سرد و خشک (سودا) هستند که در مراجعه به متخصصان طب سنتی این مزاج ها مشخص می شود اما بطورمثال افراد با مزاج گرم و خشک لاغر اندام و سفیدچهره اند.
برچسب ها: تدبیر24 ، مزاج شناسی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها