بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۶۵۶۳۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰
تدبیر24: درپی رأی 52درصدی مردم بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا در قبال 48 درصدی که به ماندن و ادامه عضویت رأی دادند،کاربران خوش ذوق ایرانی شبکه های اجتماعی در همان ساعات اولیه از این سوژه لطیفه ساخته و در فضای مجازی منتشر کرده اند.
 
لطیفه هایی که از یک سو نشان دهنده قریحه ایرانیان است و ازجانب دیگر ازنگاه و تحلیل و علاقه سیاسی هم میهنان خصوصا جوانان حکایت می کند.
 
به گزارش عصر ایران، بیش از همه این لطیفه منتشر شده که پس از اعلام نتیجه (رأی به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) ترکیه گفته است:
 
« من بیام؟! من بیام؟!» - اشاره ای طعنه آمیز به سال ها تلاش و آرزوی دولت های مختلف در ترکیه برای عضویت در اتحادیه اروپایی که هنوز به نتیجه نرسیده است.
 
لطیفه دیگر هم این است:
 
« با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، پیش بینی محمود احمدی نژاد محقق شد! او در دوران ریاست جمهوری و در سفر استانی به همدان گفته بود: کشور انگلیس، یک جزیره کوچولوست در غرب آفریقا! و حالا که از اتحادیه اروپایی می خواهند خارج شوند لابد می روند به غرب آفریقا!»
 
در برخی از گروه‌های تلگرامی نیز جوان‌ترها این پیام را گذاشته‌اند: « نمی‌شود ما هم از خاورمیانه خارج شویم؟!» - با توجه به جنگ و ناآرامی پیوسته در منطقه.
 
اعلام استعفای کامرون (نخست وزیر بریتانیا) که خواستار ماندن در اتحادیه اروپا بود نیز اسباب شگفتی و لطیفه سازی شده و پرسیده اند: «یعنی واقعا رأی مردم این قدر اهمیت دارد؟!»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها