بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۶۶۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰
تدبیر24: از امروز و با آغاز همایش سراسری جمهوریخواهان، رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وارد دور جدیدی می شود.
در جریان دور نخست رقابتهای انتخاباتی، نامزدهای احزاب دمکرات و جمهوریخواه برای تعیین کاندیدای برتر با هم مسلکان خود به رقابت پرداختند و از میان جمهوریخواهان، دونالد ترامپ توانست 16 رقیب خود را شکست داده و عنوان نامزد غیر رسمی حزب را از آن خود نماید.
در حزب دمکرات نیز هر چند رقابتها به داغی حزب جمهوریخواه نبود ولی از میان کاندیداهای انگشت شمار حزب دمکرات بالاخره هیلاری کلینتون در صدر نامزدهای حزب قرار گرفت.
 
در همایش سراسری جمهوریخواهان که از امروز 28 تیر تا 31 تیر به مدت 4 روز در ورزشگاه کوئیکن لونز (Quicken Loans Arena) شهر کلیولند ایالت اوهایو برگزار می شود، حزب جمهوریخواه به صورت رسمی دونالد ترامپ را نامزد حزب و مایک پنس را معاون اول او برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 18 آبان آمریکا معرفی می کند.
 
علاوه بر تعیین نامزدهای حزب، شرکت کنندگان در این همایش فهرست مواضع (پلتفرم) حزب جمهوریخواه را نیز تصویب می کنند. این فهرست مواضع هر چند الزام آور نیست ولی تا حدود زیادی جهت گیری چهار سال آینده حزب و میزان پذیرش برنامه های نامزد حزب را مشخص می سازد.
هر چند با شمارش تعداد نمایندگان طرفدار ترامپ مشخص می شود که نامزدی او قطعی است (حداقل تعداد نماینده مورد نیاز برای نامزدی حزب 1237 نفر است که ترامپ 300 نماینده بیش از این حد نصاب به همایش فرستاده است)، ولی طبق مقررات و برنامه پیش بینی شده حزب، نمایندگان حاضر در همایش آراء خود را به نامزدهای مورد نظر خود خواهند داد تا به صورتی رسمی نامزدی ترامپ قطعی گردد.
 
بر اساس برنامه اولیه همایش، در روز اول (28 تیر) ملانیا ترامپ (همسر ترامپ)، مایکل فلین (ژنرال بازنشسته)، ریک پری (یکی از رقبای ترامپ و فرماندار سابق تگزاس)، تام کاتن و جف سشنز (سناتورهای جمهوریخواه) و رودی جولیانی (شهردار سابق نیویورک) از جمله افرادی هستند که سخنرانی خواهند کرد.
 
در روز دوم (29 تیر)، دان ترامپ (پسر ترامپ)، بن کارسون (یکی از رقبای ترامپ)، میچ مک کانل (رهبر جمهوریخواهان سنا)، پل رایان (رئیس مجلس) و کریس کریستی (فرماندار نیوجرسی و یکی از رقبای ترامپ) در جمع سخنرانان خواهند بود.

از سخنرانان روز سوم همایش (30 تیر) نیز می توان به مایکل پنس (معاون اول ترامپ)، اریک ترامپ (پسر ترامپ)، نیوت گینگریچ (رئیس اسبق مجلس)، اسکات واکر (فرماندار ویسکانسین و یکی از رقبای ترامپ)، تد کروز و مارکو روبیو (سناتورهای جمهوریخواه و رقبای ترامپ) اشاره کرد.
در روز آخر همایش (31 تیر) نیز ایوانکا ترامپ (دختر ترامپ) و دونالد ترامپ سخنرانی خواهند کرد.
منبع: ایرنا



بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها