بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۶۶۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰
تدبیر24:  بنیانگذار انصارحزب الله گفت: وقتی که رهبر انقلاب برجام را پذیرفتند، ما هم به طبع ایشان برجام را می‍‌پذیریم اما در درونش معتقد هستم که ما میتوانیم زهرجام، را نقد کنیم.

حسین الله كرم بنيانگذار انصارحزب الله در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاين در واكنش به صحبت‌هاي محسن رضايي مبني بر اينكه«نیروهای حزب‌اللهی حواسشان باشد در نقد برجام،وارد حریم رهبری نشوند»، گفت: اينكه برادر محسن مي گويند برجام رهبري را نقد نكنيد، حرف درستي است.

الله كرم ادامه داد: ايشان گفتند كه ما سه برجام داريم. برجام مجلس، برجام شوراي عالي امنيت و برجام سوم نيز برجام رهبري است كه نبايد آن را مورد نقد قرار بدهيم. به نظر من اين نكته درست است.

اين فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به قطعنامه 598، افزود: برجام را هم مانند قطعنامه 598 بايد تفسير كرد. درست است كه بنده برجام را زهر جام مي‌دانم اما وقتي كه رهبر انقلاب آن را پذيرفت، ما هم به طبع ايشان برجام را مي‍‌پذيريم اما در درونش معتقد هستم كه ما ميتوانيم مسائلي كه مربوط به عدم تعهد آمريكا و اجرايي نشدن برجام يا زهرجام است، را نقد كنيم.

وي تأكيد كرد كه «مثلا ما مي‌توانيم عدم توجه دولت به الزاماتي كه در برجام رهبري هست را نقد كنيم.‌به نظر من برادر محسن هم به اين نكته معتقد است.»

الله كرم در پاسخ به اين سئوال كه «آيا اين قبيل موضع‌گيري از سوي گروه‌هايي منتسب به حزب‌الله زير سئوال بردن اصل برجامي كه مورد پذيرش رهبر هم قرار گرفته،‌نيست؟»، گفت: نه. من مي گويم كه رهبري يك سري الزاماتي را براي برجام گذاشته است كه اين الزامات اجرا نمي‌شود، ما ميتوانيم اين الزامات قبل از پذيرش و بعد از اجراي برجام را نقد كنيم. اينها كه اجرايي نشدند. به نظر من برادر محسن نظرشان اين نبود كه اين مسائل را بررسي نكنيم. بررسي و نقد نكردن پذيرش برجام از سوي رهبری مورد نظر برادر محسن بود.

 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها