بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۶۶۶۷۸
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۶
معاون سابق عربی آفریقای وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه امنیت منطقه ای و جهانی در مبارزه با تروریسم مرهون فرماندهی سردارسلیمانی است ، گفت: ایران درباره تامین حداکثری امنیت ملی با هیچ کس، تعارف ندارد.

حسین امیرعبداللهیان با رد برخی تحلیل ها درباره تغییر در سیاست های منطقه ای وزارت خارجه با تغییر سمتش گفت : سیاست خارجی جمهوری اسلامی اصول ثابت و روشنی در چارچوب قانون اساسی و اتکا بر مباحث کارشناسی در شورای عالی امنیت ملی دارد که در نهایت به تایید مقام معظم رهبری می رسد.

وی افزود: دستگاه دیپلماسی ملزم است که در چارچوب این فرایند راهبردها و سیاست های ثابت را با روش هایی که متناسب با مقتضیات زمان است اجرا کند و قطعا همکارانم در دستگاه دیپلماسی آن را پیگیری می کنند و شخص وزیر نیز با نگاه به این اصول و با در نظرگرفتن راهبردها، سیاست های منطقه ای کشور را مدیریت خواهد کرد.

امیرعبداللهیان اضافه کرد : در عین حال ممکن است در روش ها ، افراد یا تیم های کارشناسی و مدیریتی کارها را سلایق مختلف پیگیری کنند اما مهم این است که تغییری در اصول سیاست خارجی کشور وجود ندارد.

معاون سابق عربی آفریقای وزیر امور خارجه همچنین درباره موقعیت و شرایط محور مقاومت در مقایسه با جبهه صهیونیستی ـ تکفیری تاکید کرد : تردیدی نیست که در ورای تحولات سوریه و رویدادهای منطقه مثلثی متشکل از نظام سلطه با تلاش های آشکار و پنهان آمریکا ، اقدامات و تحرکات رژیم صهیونیستی و اقدامات عوامل تکفیری و تروریستی وجود دارد که هر یک سهمی در بی ثبات کردن و ایجاد خسارت بر منطقه دارند .

وی گفت : با وجود خسارات انسانی و مالی که این تحولات بر سوریه وارد کرده نظام سیاسی سوریه حفظ شده و این مثلث نتوانسته است ساختار سیاسی این کشور را تغییر دهد.

امیرعبداللهیان افزود : نباید فراموش کنیم در ابتدای بحران سوریه از حدود 5 سال پیش بیش از 81 کشور تلاش کردند نظام سیاسی سوریه را سرنگون کنند اما با وجود اقدامات تروریست ها و حمایت های آشکار و پنهان برخی کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای در نهایت شکست خوردند .

کارشناس ارشد مسائل راهبردی تصریح کرد : امروز شاهد بودیم که همان کشورها که از تروریسم برای پیشبرد اهداف نادرستشان در سوریه ، عراق ، لبنان، یمن و دیگر کشورهای منطقه استفاده ابزاری می کردند ، خودشان هدف قرار گرفتند و با وجود فشارهای وارده اکنون این محور مقاومت است که برتر است .

وی افزود : محور مقاومت امروز می تواند با اقتدار و با صدای بلند به جهانیان اعلام کند که همزمان در مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی و تروریسم تکفیری قدم بر می دارد .

امیرعبداللهیان اضافه کرد : آمریکا و برخی کشورهای منطقه به علت سیاست های غلط هیچ پیروزی ملموسی کسب نکرده اند جز اینکه خسارات فراوان بر اثر این سیاست ها به منطقه وارد شده است .
برچسب ها: تدبیر۲۴
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها