بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۶۶۶۹۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۶
تدبیر24سخنگوي سازمان انرژي اتمي با اشاره به اينكه برخي اقدامات طرف مقابل خلاف برجام است، درباره بازگشت‌پذيري ايران گفت: ما طي يك ماه و نيم مي‌توانيم تعداد سانتريفيوژها و موادمان را افزايش دهيم. بهروزكمالوندي كه سابقه حضور در چند دور پاياني مذاكرات هسته‌اي در لوزان و وين به همراه علي اكبر صالحي را داشته است، معتقد است:«به اهدافي كه درنظر داشتيم تقريبا رسيده‌ايم.» وي با بيان اينكه برخي اقدامات طرف مقابل خلاف روح برجام است، اضافه مي‌كند: در صورت تاييد نقض برجام طرف مقابل در هيات نظارت و ملغي شدن برجام زمان بازگشت‌پذيري ايران همان‌گونه كه رهبري انقلاب هم فرمودند مي‌تواند در يك ماه و نيم باشد كه ما مي‌توانيم به توليد ۱۰۰هزار سو دست پيدا كنيم. وي با بيان اينكه برجام توانسته گشايش‌هايي را در ابعاد مختلف سياسي در فضاي بين‌المللي براي ايران به وجود آورد، افزود: پيش از برجام ما داشتيم به بن بست مي‌رسيديم و اكنون در مجامع مختلف بين‌المللي حضور داريم كه مشاركت ايران در پروژه بين‌المللي ايتر (گداخت) يكي از آنها است. معاون رئيس سازمان انرژي اتمي گفت: ما در مذاكرات مي‌دانستيم كه مي‌رويم تا محدوديت‌هايي را بپذيريم اما مراقب بوديم كه آن محدوديت‌ها به كليت بحث هسته‌اي ما آسيبي وارد نكند كه موفق هم شديم و اينگونه نبوده كه برخي فكر مي‌كنند اگر الان اين تعداد سانتريفيوژ در كشور مي‌چرخد، اعضاي مذاكره‌كننده دوست نداشتند كه بيشتر از اين شود. وي تصريح كرد: يكي از موارد ديگري كه ما در آينده به آن نياز داريم افزايش ظرفيت رسانه‌اي است كه بتوانيم صداي خودمان را به گوش جهانيان برسانيم، هر چند الان وضعيت از گذشته بهتر شده ولي در مقايسه با آن حجمي كه عليه ما در رسانه‌ها كار مي‌شود ما توان نداريم.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها