بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۶۶۸۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲
 تدبیر24 بن‌علی ییلدریم، نخست‌وزیر ترکیه، می‌گوید اتحاد آمریکا و ترکیه باید فراتر از ضوابط قانونی باشد و ایالات متحده باید فتح‌الله گولن را به آن کشور پس بدهد. ییلدریم می‌گوید واکنش آمریکا به این موضوع «قلب ما را شکست».

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری آناتولی، آقایی ییلدریم، پنجم مرداد ماه، تاکید کرده که «مدارک (در مورد دست داشتن فتح‌الله گولن در کودتای نافرجام ترکیه) کاملا واضح است».

او در بخش دیگری از سخنان خود بدون اشاره به جزئیات گفته «ما اعترافات از مظنونین به دست‌داشتن در کودتا داریم، که گفته‌اند از این فرد (گولن) دستور گرفته‌اند».

ییلدریم در عین حال افزوده است آمریکا برای استرداد گولن دائما خواستار ارائه مدرک از سوی دولت ترکیه است: «ولی شهیدانی که در بمباران هواپیماها کشته شده‌اند و تانک‌ها از روی آن‌ها رد شده‌اند، به عنوان مدرک کافی بودند».

موضوع استرداد گولن، واعظ ساکن آمریکا که از منتقدان اصلی دولت رجب طیب اردوغان به شمار می‌رود، به تنش‌هایی در روابط آنکارا و واشینگتن انجامیده‌است.

دولت ترکیه، اندکی پس از کودتای نافرجام ده روز پیش در آن کشور، خواستار پس‌فرستادن گولن شد.

ایالات متحده در واکنش گفت اگر آنکارا مدارک دقیق و قابل بررسی‌ای را ارائه کند، واشینگتن می‌تواند به تصمیم‌گیری در مورد آن بپردازد. از سوی دیگر از رئیس‌جمهوری تا وزیر خارجه ایالات متحده، از موضع‌گیری ترکیه در مورد آمریکا و مرتبط کردن این کشور با موضوع کودتا انتقاد کرده‌اند.

نخست‌وزیر ترکیه در سخنان پنجم مرداد ماه خود گفته از نظر ترکیه، موضوع «اتحاد» دو کشور باید مهم‌تر از ضوابط و روند قانونی معمول تلقی شود.
منبع: انتخاب
برچسب ها: تدبیر۲۴ ، آمریکا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها