بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۶۶۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴
تدبیر24: سلمان خدادادي در گفت و گو با خبرنگار آستان با اشاره به وعده ها و برنامه هایی که آقایان وزرا هنگام رای اعتماد به مردم داده اند تا چه اندازه محقق شده است ،گفت: رییس جمهور باید بررسی کند و ببیند با این کابینه به آن وعده هایی که داده، رسیده یا نرسیده است.

وی افزود: اگر رییس جمهور ملاحظه کرد که وعده هایش محقق شده و یا در مدت باقی مانده از دولت یازدهم با همین کابینه می تواند به شعارهایی که داده، جامه عمل بپوشاند، چه دلیلی دارد کابینه اش را عوض کند. بلکه بهتر آن است که حمایت بیشتری از آن وزیر هم داشته باشد ولو  اینکه عده ای با مدیریت آن شخص مخالف باشند.

خدادادی با تاکید بر اینکه دولت مجموعه بزرگی است ،گفت: بهتر است به سراغ یک بنگاه اقتصادی یا فروشگاه کوچک برویم. اگر اینها ببینند که دایم زیان می دهند و فردی که به عنوان مدیر فروش یا مدیر تولید گذاشته اند، باعث بحران این بنگاه اقتصادی است، آیا بازهم به حفظ این افراد ناکارآمد ادامه می دهند؟

وی با تاکید بر اینکه همه دستگاهها باید هر سه ماه یک بار خودشان را ارزیابی کنند و ببینند که تا چه اندازه به اهداف تعیین شده نزدیک شده یا از آن دور شده اند،گفت: اگر یک وزارتخانه یا اداره کل در یک شهرستان نتوانسته اهداف تعیین شده اش را محقق کند باید در مدیریت آن بخش تجدید نظر شود.

رییس کمیسیون اجتماعی گفت: هر کسی که در زندگی اقتصادی، اجتماعی و مدیریتی خودش حلقه های معیوب داشته باشد و آن حلقه از زنجیره را عوض نکند، باید منتظر روزی باشد که چرخه مدیریتی دچار اشکال شود و حلقه های کارآمد دیگر از کار بیفتد.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید به این نقطه برسد که در کدام بخشها ایراد دارد ،گفت: اما افرادی که از دور نظاره گر عملکرد دولت هستند و در جایگاه نظارتی قرار دارند، باید واکنش نشان دهند.

خدادادی با اشاره به سوابق کاری خودش گفت: من فرد بی اطلاعی نیستم و سالها مدیر اجرایی بودم و اکنون نیز 20 سال است نماینده مجلس هستم. من به عنوان فردی که از دور نگاه می کنم و برنامه های آقای روحانی را شنیده و از این برنامه ها خوشم آمده است، می گویم که رییس دولت یازدهم نتوانسته به آن وعده های جذابی که مطرح کرده است، برسد.

وی با تاکید بر اینکه من نمی گویم اشکال عمده محقق نشدن وعده ها، ضعف کابینه است،گفت: اما تاکید دارم که بخشی از دلایل محقق نشدن وعده ها، ضعف مدیران بوده است.

رییس کمیسیون اجتماعی گفت: اگر من به جای آقای روحانی بودم، به سرعت در کابینه تغییراتی به وجود می آوردم و این تنها نظر من نیست بلکه مردم نیز همین عقیده را دارند و آقای روحانی باید نظرات مردم را نادیده نگیرد.

منبع: آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها