بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۶۶۸۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶
 تدبیر24: " به نظر من ماه های پایانی دولت، وفت خوبی برای این امر نیست و بهتر است که مجلس وارد استیضاح نشود. آقای عارف در شرایط فعلی باید نمایندگان ائتلاف را به گونه ای مدیریت کند تا از این مساله جلوگیری شود." داریوش قنبری نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با طرح این اظهارت به استقبال سئوالات خبرنگار آستان رفت:

*همراهی مجلس دهم با دولت را در 2 ماه اول چطور دیدید؟

2 ماه فرصتی کافی برای ارزیابی این مساله نیست. البته واضح است که فضای مجلس دهم با مجالس سه گانه هفتم تا نهم قابل مقایسه نیست و گروهی منطقی در بهارستان حاضر هستند تا انشاءالله با همراهی با دولت فضایی به وجود آید که در شرایط حساس فعلی برنامه های تعین شده به خوبی اجرایی شود.

*البته شائبه  و شایعه هایی در خصوص استیضاح وزیر کار شنیده می شود.

به نظر من ماه های پایانی دولت، وقت خوبی برای این امر نیست و بهتر است که مجلس وارد استیضاح نشود. آقای عارف در شرایط فعلی باید نمایندگان ائتلاف را به گونه ای مدیریت کند تا از این مساله جلوگیری شود. در شرایطی که بخشی از اصولگرایان کمر همت را برای تخریب دولت بسته اند، لازم است تا اصلاح طلبان و اعتدالیون مجلس بنا را بر همکاری بگذارند. البته این اصلا و ابدا به این معنی نیست که اشکال یا تخلف احتمالی دولتی ها توسط نمایندگان مجلس نادیده گرفته شود.

*در این بین مساله فیش های نجومی هم باعث شده تا تلاش برای زیر سئوال بردن دولت بیشتر شود.

فساد و مفسدها در همه برهه ها بوده اند و به همین دلیل لازم است تا نگاه سیاسی را از این مساله بزداییم و یکبار برای همیشه به این فکر باشیم که دست سوءاستفاده گران را از خزانه ملت کوتاه کنیم. این هدف اصلا نمی تواند هدف سختی باشد. اما درباره نگاه ابزاری عده ای در این رابطه باید اینطور گفت که گروهی همیشه را اصل بر منافع جریانی می دانند و به همین خاطر حاضر هستند تا به راحتی چشم به روی منافع ملی ببندند.  باید به اینها گفت که انتخابات هفتم اسفند نشان داد که دست شان برای مردم رو شده است و با چنین رفتارهایی فقط روز به روز خودشان را به حاشیه نشینی نزدیکتر می کنند. چرا که رقابت در سیاست قوائد مشخصی دارد و اینطور نیست که بتوان با بی قانونی و بی اخلاق به هدف رسید.

منبع:آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها