بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: ۶۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴
باید منتظر ماند و دید آیا کسانی که با بیت المال اینگونه برخورد کرده اند و این روزها، مدعی عدالت و بازگشت پولهای حرام به بیت المال هستند، اقدامات خود را موجه نشان می دهند یا همچنان در سایه عنایات خاص نهادهای ویژه، دم از پاکدستی می زنند

 تدبیر24در پی تعطیلی روزنامه معلوم الحال وطن امروز از حامیان سینه چاک دولت احمدی نژاد خبرهایی از پشت پرده امکانات و برخی تعاملات با ارگان های خاص به گوش رسیده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی تدبیر24 فردی که نخواست نام وی فاش شود به ایرنا گفته است که ساختمان روزنامه وطن امروز متعلق به سازمان اوقاف و امور خیریه است که رییس وقت این سازمان، بیت المال و اموال وقفی مردم را به صلاح خود در اختیار بذرپاش و روزنامه اش قرار داده بود.
وی تصریح کرد: حالا ماجرای 8 ساله این بذل و بخشش، علنی شده و سازمان اوقاف با آگاهی از ماجرا، ملک وقفی مردم را طلب کرده است.
این منبع آگاه خاطرنشان کرد: روزنامه وطن امروز به علت اجرای حکم تخلیه ساختمان و خروج برخی وسایل، امکان چاپ و انتشار در روز جاری را نداشت و به همین دلیل، منتشر نشده است.
وی یادآور شد: روزنامه وطن امروز با مدیریت مهرداد بذرپاش در دوره دولت قبل و طی سالهای 87 تا 90 با امکانات موسسه ایران و به صورت رایگان چاپ و توزیع می شد و همه هزینه های کاغذ، چاپ و توزیع آن با این موسسه بود اما پس از آن، این روند متوقف و هزینه های چاپ، کاغذ، لیتوگرافی و توزیع روزنامه ' وطن امروز' با قیمت تمام شده محاسبه شد اما مسئولان این روزنامه با وجود تعهد و پذیرش بدهی 800 میلیون تومانی یادشده، از پرداخت آن خودداری می کنند.


وی گفت: روزنامه وطن امروز که از دولت های نهم و دهم حمایت می کرد، در حال حاضر، چهار هزار نسخه در روز تیراژ دارد.نکته قابل تامل در این ماجرا، حمایت ویژه برخی نهادها از روزنامه وطن امروز است.
حالا باید منتظر ماند و دید آیا کسانی که با بیت المال اینگونه برخورد کرده اند و این روزها، مدعی عدالت و بازگشت پولهای حرام به بیت المال هستند، اقدامات خود را موجه نشان می دهند یا همچنان در سایه عنایات خاص نهادهای ویژه، دم از پاکدستی می زنند !



بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها