بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۶۶۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵
بر همگان واضح است که بیت امام دارای جایگاه ویژه‌ای درکشور است و نمی‌توان این جایگاه را متزلزل کرد و یا خدشه‌ای به آن وارد کنیم.
 تدبیر24: محسن غرویان -بر همگان واضح است که بیت امام دارای جایگاه ویژه‌ای درکشور است و نمی‌توان این جایگاه را متزلزل کرد و یا خدشه‌ای به آن وارد کنیم. به ویژه اینکه بزرگان کشور و طیف‌هایی که به عنوان مرجع شناخته می‌شوند، بیش از سایرین وظیفه صیانت از بیت امام را بر عهده دارند که یکی از این طیف‌ها ائمه‌جمعه وجماعات است. اما روز جمعه شاهد اظهاراتی از سوی امام جمعه محترم قائمشهر در مراسم پانزدهمین سالگرد آیت‌ا... صالحی مازندرانی بودیم که محل تامل است. توقع ملت عزیز این است که ائمه جمعه در پشت هر تریبونی که قرار می‌گیرند، احترام به بیت امام را در صدر اولویت‌های خود قرار دهند و تریبون‌های مختلف که از شخصیت‌های شناخته‌شده مانند ائمه جمعه هر شهر برای سخنرانی دعوت می‌کنند، باید کانون وحدت، انسجام ملی و پیرو منویات مقام معظم رهبری باشند. به ویژه در موضوعات مربوط با بیت امام خمینی(ره) حرمت این بیت از سوی همه اقشار جامعه رعایت شود. ما همه مدیون امام هستیم، اما در حال حاضر به همه آن آرمان‌هایی که امام راحل در نظر داشته، دست پیدا نکرده‌ایم. زمانی در این امر موفق خواهیم بود که به همه آن اهداف برسیم که در مثالی آسان‌تر برای درک بهتر می‌توان آن را به یک پازل تشبیه کرد که اگر قطعه‌ای از آن نباشد، شکل و فرم درستی حاصل نخواهد شد. پس باید پازل تکمیل شود تا زیبا گردد. همه ما یک عذرخواهی به امام خمینی بدهکار هستیم. امام تاکید داشت که در کشور فقر نباشد، اما هست. امام می‌خواست که دروغ نباشد، اما وجود دارد. تاکید همیشه امام توجه به محرومان بود، اما آیا واقعا این امر را محقق کرده‌ایم؟ امام می‌خواستند جوانان کشور به اعتیاد کشیده نشوند، اما متاسفانه امروز این موضوع را می‌بینیم. همه ما از این بابت شرمنده امام راحل هستیم. امام شخصیتی داشت که وقتی صدام، تهران را بمباران کرد، همه پیشنهاد دادندکه به مکان امن و یا پناهگاهی منتقل شوند، اما امام با این کار مخالفت کرده و فرمودند:«من در کنار همین مردم می مانم. اگر قرار است تهران بمباران شود من هم در تهران می‌مانم. درباره لزوم شناساندن زوایای شخصیتی امام خمینی بدون شک این مساله سال‌ها به‌طول خواهد انجامید. حضرت علی(ع) می‌فرمایند:«عصر من، من را نمی‌شناسد.» این جمله درباره امام راحل هم به نوعی صدق می‌کند. با اینکه کشور و حتی دنیا از ظرفیت‌های وجودی امام استفاده کرده‌اند، اما هنوز خیلی از زوایای شخصیتی امام برای ما ناشناخته باقی مانده است و نوادگان ایشان هم دارای شخصیتی هستند که با برخی اظهارات نادرست تخریب نخواهد شد، بلکه مظلومیت و صداقت آنها سبب محبوبیت بیش از پیش آنها می‌شود و چشم امید جامعه به آنان است.
* استاد حوزه و دانشگاه
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها