بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۶۷۹۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵
تدبیر24: «اعتقادات ديني، اصل ولايت فقيه، مردم و انسجام ملي جزو مولفه‌ها و خط قرمز در اقتدار و وحدت ملي و سياست داخلي است و قابل بحث و معامله نيست.» اين‌ها مهم‌ترين اصولي است كه بايد در ذهن هر مقام و مسئولي در كشور حك شود و خروجي اش بشود حركت كشور در مسير اعتلا و توسعه. اين اصول كه مورد تاكيد عبدالرضا رحماني‌فضلي، وزير كشور دولت يازدهم قرار گفت نشان از اين امر دارد كه دولت تدبير و اميد عزم و اراده‌اي راسخ در تعهد به اين اصول دارد. علاوه بر اين، در راستاي«حفظ وحدت و انسجام در كشور توجه به انصاف در انتقادها» كه اصل وحدت بخش دولت و ملت است،«بايد قدر رهبر انقلاب را از جان و دل بدانيم چرا كه ايشان نعمت بزرگي براي كشور هستند و با درايت، تجربه، سعه صدر، تقوا و شجاعت جلو مي‌روند. » بايد تاكيد كرد كه اين رويه هم در گفتار و هم در كردار مردان دولت يازدهم نمايان است و شرايط كشور مانند سال‌هاي پيش از دولت روحاني نيست كه« شاهد اين بوديم كه حرف رهبري را گوش نمي‌كردند و خانه نشيني ۱۱ روزه را ديديم.» امروز به يمن رويكردهاي مسئولانه و مدبرانه دولت، شاهديم كه«وحدت بين سران قوا وجود دارد و همه تابع رهبري هستند.» امروز اگر شاهد حل«مساله تهديد و تحريم ايران كه با مساله هسته‌اي گره خورده بود و يكي از قول‌هاي رئيس‌جمهوري بود» هستيم، به اين دليل است كه اين تصميمات«با هدايت‌هاي رهبر انقلاب» اتخاذ شد و اگر فقط چند سال به عقب بازگرديم«افزايش تهديدها و تحريم‌ها، كاهش ميزان صادرات نفت، ايران‌هراسي و اجماع بين‌المللي عليه ايران، ترك‌كردن ميز مذاكرات از سوي كشورهاي ۵+۱، ممنوعيت در نقل و انتقال پول» به يادمان مي‌آيد. به يادمان مي‌آيد كه«قبل از سال ۹۲ يك بي‌ثباتي و بي‌اعتمادي در عرصه اقتصاد ايجاد شده بود به گونه‌اي كه خيلي از بنگاه‌ها و مغازه‌داران با ارز خارجي معامله مي‌كردند و ارزش پول ملي دائم پايين مي‌آمد» اين‌ها تنها به عنوان بخشي از مشكلات آن دوران بود. در آن شرايط«دشمنان پيش‌بيني مي‌كردند، مي‌توانند درانتخابات ۹۲ يك تنش در كشور ايجاد كنند اما رهبر انقلاب وارد ميدان شدند و ضمن دعوت مردم به حضور باشكوه در انتخابات بر صيانت از آرا و حق‌الناس بودن راي مردم نيز تاكيد كردند و ما انتخاباتي باشكوه و آرامي در سال ۹۲ شاهد بوديم كه اراده مردم در انتخاب روحاني تجلي پيدا كرد.» اما امروز حال كشور تا حد زيادي بهبود پيدا كرده و « نشاط، پويايي و آرامش حاكم بر كشور است. » كشور در « يك مدار و مسير اميد در حال حركت است كه بايد اميد و حركت را تقويت كنيم. »
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها