بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۶۸۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
  تدبیر24:احمد میدری که سه‌شنبه 9 شهریور در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی استان فارس، سخن می‌گفت، پذیرش مشکلات موجود را اولین قدم در مسیر حل مسئله دانست.

وی با بیان اینکه برای حل مشکل کودکان کار و بازماندگان از تحصیل، سه مولفه را باید مورد توجه قرار داد، گفت: اولین مولفه ایجاد حساسیت و دومین موضوع ایجاد اراده سیاسی لازم و سومین مولفه ارائه راه‌کار مناسب برای حل مشکل است.

میدری، تعداد کودکان بازمانده از تحصیل در ایران را بیش از 350 هزار نفر اعلام و با بیان اینکه 20 هزار نفر از این تعداد مربوط به استان فارس است، از اینکه آمار دقیق این گونه مشکلات در کشور مشخص نیست، گفت: لازمه حل مشکلات و آسیب‌های اجتماعی داشتن تصویری روشن از وضعیت و چگونگی آسیب اجتماعی موضوع بحث است.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، تنها راه حل مشکلات مختلف را مشارکت مردم در امور دانست و گفت: متاسفانه به‌ دلیل آمرانه بودن سیستم اداری، کارآمدی لازم وجود ندارد.

وی گفت: نمونه بارز اینکه نداشتن اعتقاد به مشارکت مردم، مشکل‌ساز و باری بر اداره‌ها شده است. به دلیل آماده نبودن زیر ساخت‌ها و بسترسازی لازم برای ارائه خدمت، شوراها خود به یک مشکل و گروه فشار برای اداره‌ها تبدیل شده‌اند.

میدری ضمن اشاره به آمار اعتیاد در کودکان، ادامه داد: در هر سال حدود یک میلیون و 300 هزار ایرانی موفق به پایان کامل تحصیل و اخذ دیپلم نمی‌شوند. این آمار بسیار بالایی برای ایران محسوب می‌شود. اگرچه آمار واقعی ممکن است بالاتر هم باشد.

میدری معتقد است که در حوزه کودک‌آزاری با ضعف قانونی مواجه هستیم، زیرا در این مواقع، نظر پزشکی قانونی پذیرفته نمی‌شود و تنها زمانی یک جرم از نگاه قانون محرز محسوب می‌شود، که دیده شده باشد.
برچسب ها: تدبیر24 ، احمد میدری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها