بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۶۸۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶
رئیس قوه قضائیه گفت: شورای نگهبان باید خیلی حواسش جمع باشد که اصول قانون اساسی پیاده شود تا عده ای برای رسیدن به قدرت به ملت دروغ نگویند.

آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در بیست و دومین مجمع سراسری فرماندهان و مسئولان ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که صبح امروز برگزار شد، حضور پیدا کرد.

گزیده سخنان آملی لاریجانی را در ادامه می خوانید:

    عقلانیت ابزاری یکی از آموزه‌های تجدد است که لازمه آن مصرف و اسراف است اما منطق قرآن چیز دیگری است.

    مشکل جبهه استکبار فقط لشکرکشی به عراق و افغانستان و حمایت از رژیم صهیونیستی کودک کش و آل سعود که یمن را مورد تجاوز قرار داده نیست بلکه مشکلش فضای تجدد و مدرنیزه است که در آن متولد شده و نفس می کشد.

    غرب سه قرن است در این فضا قرار دارد و فرقی نمی کند در کشوری مانند امریکا، جمهوری خواهان سرکار باشند یا دموکرات ها.

    ترویج فردگرایی لیبرالی که در آن انسان خودش ارزش ها را خلق می کند یکی از آموزش های مدرنیته است. در کشور ما در جراید و کتابها، بعضا چنین تفکراتی ترویج می شود و اکنون نیز راه برای آنها باز شده است.

    یکی دیگر از آموزه های تجدد، عقلانیت ابزاری است که لازمه آن مصرف و اسراف است اما منطق قرآن چیز دیگری است.

    تبعیت نکردن از استکبار این نیست که با آنها مراوده نداشته باشیم بلکه هنگامیکه نماینده جمهوری اسلامی پای میزه مذاکره می نشیند باید حواسش جمع باشد و هویت دینی و قرآنی را در نظر بگیرد.

    مسئولان جمهوری اسلامی،‌ فرماندهان سپاه و همه مردم باید به قرآن باور داشته باشند و به آن عمل کنند.

    عده ای کلید گره‌های اقتصادی را نزد طاغوت می بینند، با آنکه مقام معظم رهبری بارها تاکید می کنند که به منابع داخلی تکیه کنید. ایشان مذاکره را ممنوع ندانستند اما به مسئولان توصیه کردند نگاهتان به توان داخلی باشد اما آیا مسئولان اینگونه می اندیشند؟

    مشکل، رجوع نکردن به قرآن است، ما در این کشور کسانی را داریم که علنا حکومت دینی را نفی می کنند اما در انتخابات نیز ثبت نام می کنند اینها قانون اساسی را قبول ندارند زیرا در قانون اساسی بر اصول توحید، عدل و امامت تاکید شده است.

    شورای نگهبان باید خیلی حواسش جمع باشد که اصول قانون اساسی پیاده شود تا عده ای برای رسیدن به قدرت به ملت دروغ نگویند.

    اگر مسئولان فرهنگی کشور به منطق قرآن توجه داشتند اینطور درها به روی فرهنگ بیگانه باز نمی شد.

    در کشور ما کتابهایی چاپ می شود که در آن به صراحت آمده که اگر به پیش از اسلام برگردیم وضع ما بهتر است آیا این با منطق قرآنی سازگار است؟ آیا این کتابها با نظارت وزارت ارشاد چاپ  می شود؟

    یکی از آثار نگاه توحیدی عبارت است از اقتدار، قدرت، تزاید قدرت که در قرآن چند بار بر آن تاکید شده است.

    ما در مبارزه با جبهه استکبار باید معانی توحیدی را بشناسیم که خود سبب اقتدار ماست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها