بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۶۹۳۲۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵
 تدبیر24: وضعیت آب در کشور شرایط مطلوبی ندارد و بحرانی که در این زمینه وجود دارد غیرقابل انکار است.
وزیر نیرو با بحرانی خواندن وضعیت آب در کشور بر لزوم اجرای سیاست های تدوینی برای مهار بحران آب در کشور تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، حمید چیت چیان روز شنبه در جمع مسوولان شرکت آب منطقه ای اردبیل اظهار کرد: برنامه راهبردی برای احیای منابع آب در استان های مختلف کشور تعریف شده تا بر اساس وضعیت بارش و شرایط اقلیمی از تشدید بحران آب جلوگیری شود.

او با بیان اینکه در مصرف منابع آب بویژه در بخش کشاورزی در دولت تدبیر و امید بازنگری های خاصی انجام شده ، بیان کرد: با این حال همچنان نیازمند توجه به رویکردهایی هستیم تا به نحوی از وضعیت بحرانی آب عبور کنیم.

وی افزود: کشور ما در منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده و متوسط بارش ها نیز در این 10 سال کمتر از میانگین جهانی بوده و در نتیجه با بروز خشکسالی های متعدد ، منابع آب تجدید شونده کشور به کمتر از 120 میلیارد متر مکعب کاهش یافته است.

چیت چیان گفت: رفع این معضل نیازمند توجه مردم به مصرف درست منابع آب ، تفکیک آب شرب با آب بهداشتی در مناطق مختلف کشور و همچنین استفاده از روش های نوین در آبیاری های بخش کشاورزی است.

وزیر نیرو گفت: وضعیت آب در کشور شرایط مطلوبی ندارد و بحرانی که در این زمینه وجود دارد غیرقابل انکار است.

چیت چیان با بیان اینکه یکی از نمودهای بحران های موجود خشک شدن تالاب ها ، برخی دریاچه ها و منابع آب زیرزمینی است بیان کرد: نمونه ای از دشت های ممنوعه را در اردبیل شاهد هستیم که به دلیل اضافه برداشت از دشت های ممنوعه کشور است و در یک برنامه 10 ساله تلاش می کنیم از این وضعیت خارج شود.

او با بحرانی دانستن وضعیت بسیاری از دشت ها در کشور به دلیل کمبود منابع آب گفت: باید مصرف پایدار منابع آب امکان حیات را برای نسل های آینده فراهم کنیم و در این راستا مهم ترین مساله مدیریت مصرف و ارتقای بهره وری آب است.

چیت چیان تشریح کرد: بیش از 90 درصد آب کشور در بخش کشاورزی مصرف می شود در حالی که میزان بهره وری آب در این بخش کمتر از 35 درصد است در حالی که می توان راندمان این بخش را به دو برابر افزایش داد.

وی احداث سدهای مختلف در کشور و ضرورت تکمیل هر چه سریع تر آنها را یادآور شد و گفت: در دولت تدبیر و امید با همکاری مجلس شورای اسلامی بازنگری بر اساس سدها انجام شده و قرار نیست سدهای جدیدی احداث کنیم مگر آنکه با مطالعات دقیق و نیاز منطقه ای بر اساس آمایش سرزمینی احداث سدها به نفع توسعه منطقه باشد.

وزیر نیرو همچنین در زمینه انتقال حق آبه استان اردبیل از ارس و قزل اوزن اظهار کرد: با بررسی های انجام شده و با تاکید نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل به شکل کارشناسی این حق آبه تعیین و زمینه انتقال آن فراهم می شود تا اردبیل که از استان های کم آسیب کشور در حوزه منابع آبی است بتواند در مسیر بهره برداری از این منابع قرار بگیرد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی امور آب اردبیل ، وزیر نیرو در سفر به استان اردبیل در نشستی با مدیران مجموعه وزارت نیرو شامل شرکت آب منطقه ای ، آب و فاضلاب شهری ، آب و فاضلاب روستایی و شرکت توزیع برق استان حضور یافته و علاوه بر شرکت در جلسه کارگروه استانی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اردبیل از پروژه های اقتصاد مقاومتی استان نیز بازدید می کند. 
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها