بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۶۹۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۷
در این دوره نمایندگان بیش از 40 شرکت و مجموعه ایرانی در قالب یک هیأت 60 نفره به مالزی سفر کردند و علاوه بر حضور در نمایشگاه به عنوان مشارکت کننده، در ...
 تدبیر24:دبیر اجرایی مرکز تجارت بین الملل سازمان همکاری های اسلامی در ایران  گفت: در هفتمین نمایشگاه و کنفرانس تجاری و سرمایه گذاری کشورهای اسلامی که از 27 مهر تا 1 آبان در مرکز تجارت جهانی کوآلالامپور برگزار شد، نمایندگان ایران در کنار نمایندگان بیش از 50 کشور اسلامی به ارایه دستاوردها، تجربیات، محصولات و خدمات خود پرداختند.

به گزارش ستاد خبری دبیرخانه هفتمین نمایشگاه تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام در ایران، علی ملایی افزود: خوشبختانه در این دوره نیز شاهد حضور پر رنگ شرکت های ایرانی و نمایندگان آن ها در بخش های مختلف رویداد بودیم و بازخوردهای خوب و مثبتی را از حضور هیأت ایرانی در این رویداد مهم بین المللی کسب کردیم.
وی ادامه داد: در این دوره نمایندگان بیش از 40 شرکت و مجموعه ایرانی در قالب یک هیأت 60 نفره به مالزی سفر کردند و علاوه بر حضور در نمایشگاه به عنوان مشارکت کننده، در مذاکرات، ملاقات ها و بازدیدها و همچنین در اکثر جلسات و کنفرانس های جانبی مانند کنفرانس گردشگری اسلامی، کنفرانس آموزش عالی، کنفرانس اقتصاد آسیا و همایش گردشگری سلامت نیز شرکت کردند.

ملایی، تشکیل جلسه با سفارت ایران، تشکیل جلسه با پارک علم و فناوری مالزی، تشکیل جلسه با منطقه ویژه فناوری مالزی و تشکیل جلسه با دانشگاه upm مالزی را از جمله برنامه های جانبی مهم این سفر دانست و تأکید کرد: خوشبختانه این مذاکرات جانبی، منجر شد تا رایزنی ها و نیز انتقال تجارب به خوبی صورت گیرد و گروه ایرانی شناخت دقیق تری از فضای کسب و کار و همچنین حوزه فناوری و فعالیت های دانش بنیان در مالزی به دست آورند.

وی افزود: معرفی مهدی یوسفی، مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی به عنوان یکی از 8 چهره نخبه جهان اسلام، ارایه 4 مقاله از ایران و قرار گرفتن 3 نفر نماینده ایران در فهرست سخنرانان اصلی همایش ها، بیانگر کیفیت حضور ایران در این رویداد است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها