بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۶۹۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲
  تدبیر24:   رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به موضوع زیست محیطی ریزش‌های اخیر تهران، از مسئولان مربوطه خواست در یک همکاری بین بخشی بکوشند تا بخش های بیشتری از زمین های تهران فرو نرفته و حوادث مرگبارتری رقم نخورده، به داد مردم تهران برسند.

مهندس محمد حقانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پدیده فرو ریزش زمین در تهران گفت: در 4 ماه اخیر، 7 مورد ریزش در تهران اتفاق افتاده که مجاورت محل این ریزش‌ها با محل حفر تونل‌های مترو، باعث این شده که گروهی انگشت اتهام خود را به سوی مترو نشانه روند و این شائبه ایجاد شود که ریزش‌های اخیر با حفاری‌های مترو ارتباط مستقیم دارد.

وی با اشاره به این که نقش حفاری‌های مترو در ایجاد این ریزش‌ها، نیازمند انجام کار کارشناسی دقیق در دو حوزه «ژئوفیزیک»  و «ژئوتکنیک» در مسیر تونل‌های مترو است، تصریح کرد: این در شرایطی است که گروه دیگری، فرسودگی شبکه انتقال آب شهری را متهم نموده و نشت آب از لوله‌های پوسیده آبرسانی را دلیل اصلی ریزش های اخیر تهران قلمداد می‌کنند.

حقانی با بیان این که بدون تردید، حفر تونل در اعماق زمین‌های کلان شهری با توجه به گستردگی تهران که در ساعات روز 12 میلیون نفر در معابر آن در رفت و آمد هستند و در ساعات شب نیز 9 میلیون نفر در سطح آن سر به بالین می‌گذارند، از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: هر چند اجرای پروژه های زیر زمینی در تمامی دنیا دارای مخاطرات خاص خود است اما این خطرات در تهران با توجه به نوع و جنس خاک، مضاعف است.

کارگران مترو جان خود را در طبق اخلاص گذاشته اند
وی با اشاره به این که ساخت و ساز همزمان 100 کیلومتر مترو در خطوط سه گانه متروی تهران، جای تقدیر و تشکر فراوان از مدیران شهری و مسئولان مترو دارد و البته قبل از آن، باید دست  کارگرانی که در اعماق زمین، جان خود را در طبق اخلاص گذاشته و با شرایط طاقت فرسا مشغول به کار هستند را بوسید، اظهار کرد: البته سرعت در ساخت مترو، نباید دقت در این پروژه ملی را تحت الشعاع قرار داده و به هیچ عنوان ارزش ندارد که خطوط مترو به قیمت بی سرپرست شدن خانواده کارگران مترو، چند روزی زودتر افتتاح شوند.

حقانی با بیان این که از سوی دیگر، دستگاه‌های خدماتی نیز باید هر چه سریع‌تر با نگاه ملی به موضوع ترمیم و تعویض شبکه انتقال آب شهری اقدام کنند، تصریح کرد: این اقدام، ضمن به حداقل رساندن نشتی آب از لوله و پِرتی آب از شبکه، می‌تواند تأثیر احتمالی آب شستگی لایه های خاک به دلیل فرسودگی شبکه را نیز به حداقل رسانده و اقدامی ماندگار را به یادگار بگذارد.

وی با اعلام این که متأسفانه مسئولان مربوطه به جای حل مسأله، صورت مسأله را پاک می‌کنند، گفت: برخی اعتقاد دارند دلیل ریزش‌های اخیر تهران، پایین آمدن سطح آب های زیر زمینی است که به آن «فرونشست» می‌گویند و در مقابل، برخی دیگر نیز معتقدند ریزش های رخ داده در تهران، به دلیل عملیات حفاری تونل های مترو است که به آن «فروریزش» می‌گویند.

رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تشریح تفاوت‌های «فرونشست» و «فروریزش»، گفت: مسئولان مربوطه به جای این که بگویند کدام بخش مسئول ریزش‌های اخیر تهران است، باید دست به دست هم داده و در یک همکاری بین بخشی بکوشند تا بخش های بیشتری از زمین های تهران فرو نرفته و حوادث مرگبارتری رقم نخورده، به داد مردم تهران برسند.
برچسب ها: تدبیر24 ، تهران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها