بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۶۹۸۱۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱
   تدبیر24: دولت قصد دارد تا با تغییر در وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش، ارشاد و ورزش و جوانان نارضایتی‌های به وجود آمده را با وعده دادن وزرای جدید و درخواست فرصت برای تحقق برنامه‌هایشان برطرف کند، از طرفی آرای بیشتری را در سبد انتخاباتی خود داشته باشد و این در حالی است که عمر دولت یازدهم رو به اتمام است.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: با توجه به شرایط حاکم بر کشور و عدم توفیق دولت در بهبود وضعیت معیشتی مردم، انتظار این بود که دولت تیم اقتصادی کابینه را ترمیم کند، اما تغییرات فعلی در کابینه با رویکرد انتخاباتی دنبال شد.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: با توجه به اینکه دولت نتوانسته در این فرصت شعارهای انتخاباتی خود را تحقق بخشد، انتظار بر این بود تا اقدامی اقتصادی در ترمیم کابینه انجام شود اما متأسفانه تغییرات فعلی رویکرد انتخاباتی دارد.

وی تصریح کرد: هرچند دیگر اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف مشکلاتی را برای کشور به وجود آورده اما محدود کردن ترمیم کابینه آن‌هم با تأخیر فوق‌العاده در این زمان اندک بیانگر آن است که دولت رویکرد اجرائی ندارد و دنبال مسائل دیگری است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون‌ که دولت به هر دلیلی چه اقتصادی و چه انتخاباتی دست به ترمیم کابینه زده، بهتر است تا تیم اقتصادی خود را که نتوانسته در حل مشکلات معیشتی و کسب‌وکار مردم نمره قابل قبولی بگیرد را تغییر دهد.

وی تأکید کرد: دولت قصد دارد تا با تغییر در وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش، ارشاد و ورزش و جوانان نارضایتی‌های به وجود آمده را با وعده دادن وزرای جدید و درخواست فرصت برای تحقق برنامه‌هایشان برطرف کند، از طرفی آرای بیشتری را در سبد انتخاباتی خود داشته باشد و این در حالی است که عمر دولت یازدهم رو به اتمام است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه نباید وزیرانی که در مجلس قبل رأی اعتماد نگرفتند دوباره معرفی می‌شدند، افزود: آن‌ها به فضای جدید دل بستند تا شاید با چالش بین دولت و مجلس به خواسته‌های خود برسند، لذا اگر دولت  قصد ترمیم و تغییر در کابینه را دارد باید به سمت گزینه‌هایی برود که مردم و نمایندگان مجلس نسبت به آن‌ها حساسیتی نداشته باشند.
برچسب ها: تدبیر24 ، کابینه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها