بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۷۰۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۶
   تدبیر24:  رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مسیر بازگشت از کشورمان نوشت: اروپا در کنار سایر کشورهای منطقه می‌تواند شرایطی را ایجاد کند که برنامه‌ای برای بازسازی اجتماعی، سیاسی و فیزیکی سوریه شروع شود.

به گزارش ایسنا، در مطلبی که فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عنوان «بازگشت از تهران» در سایت خود منتشر کرده، آمده است:

«من در مسیر خود در حال بازگشت از تهران این مطلب را می‌نویسم؛ جایی که با حسن روحانی، رئیس‌جمهور و جواد ظریف، وزیر امور خارجه دیدار کردم. این صرفاً یک سفر دوجانبه نبود بلکه آغاز یک همکاری بود که اتحادیه اروپا تصمیم گرفته با قدرت‌های منطقه‌ای درباره آینده سوریه داشته باشد. به طور قطع فوریت این است که درگیری‌ها پایان یابد، کمک‌های بشردوستانه به افراد ارائه شود و جنگ از طریق فرآیند سیاسی که سازمان ملل متحد روی آن کار می‌کند، خاتمه پذیرد. در تهران ما در این باره رایزنی داشتیم. با این حال، به طور همزمان، اروپا در کنار سایر کشورهای منطقه می‌تواند شرایطی را ایجاد کند که این فرآیند آغاز شده و برنامه‌ای برای بازسازی اجتماعی، سیاسی و فیزیکی سوریه شروع شود.

روز بعد از پایان جنگ، تمام سوریه باید خود را از نو بازیابد. این مسأله برعهده سوری‌ها خواهد بود که درباره ساختارهای نهادی و سیاسی کشورشان تصمیم بگیرند اما قدرت‌های منطقه‌ای می‌توانند در این فرآیند همراهی کرده و از مانع‌تراشی در آن پرهیز کنند. اتحادیه اروپا نیز در کنار سازمان ملل متحد و در مذاکره با تمامی کشورهای کلیدی به این امر کمک خواهد کرد: ما کانال‌های ارتباطی خوبی در منطقه با تمامی بازیگران داریم. این کانال‌ها شامل ایران و شامل عربستان می‌شود؛ جایی که من دوشنبه به آن سفر خواهم کرد. همچنین شامل قطر (من چند روز پیش با وزیر خارجه این کشور دیدار کردم) و ترکیه که به زودی برای نوعی مذاکره هدفمند درباره آینده سوریه به آنجا خواهم رفت، می‌شود.

اقدام ما درباره راهکارهای سیاسی بهترین سرمایه‌گذاری در آینده‌ای باثبات است. این مسأله درباره داخل اتحادیه اروپا نیز صدق می‌کند. روز گذشته من در قبرس بودم و در آن‌جا با نیکوس آناستاسیادس، رئیس‌جمهور، یوانیس کاسولیدس، وزیر امور خارجه، مصطفی آکینچی، رهبر قبرس ترک‌نشین دیدار و از تلاش‌های آن‌ها برای یافتن راهکاری برای تمامی موضوعات حائز اهمیت استقبال کردم. پس از ۴۲ سال، شهروندان این جزیره باید در نهایت فرصتی برای زندگی در قبرسی متحد و اروپایی داشته باشند: این مسأله می‌تواند مثال برجسته‌ای برای تمام منطقه باشد.

ما واقعاً به اتفاق‌های خوب نیاز داریم. فردا اخبار خوبی از بروکسل منتشر خواهد شد: توافق تجاری میان اتحادیه اروپا و کانادا به همراه توافق شراکت راهبردی ما به امضا خواهد رسید. ما کار زیادی برای این توافق کرده‌ایم و این توافق پیشرفته‌ترین نوع در جهان درباره مسائل تجاری محسوب می‌شود. از فردا به بعد، این توافق باعث رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی خواهد شد اما در عین حال، این توافق نشان‌دهنده معیاری جهانی برای سایر توافق‌های تجاری است. این توافق خبر خوبی است؛ حاکی از این که اتحادیه اروپا در کنار کشوری نزدیک همچون کانادا چنین اقدامی کرده است.»


برچسب ها: تدبیر24 ، موگرینی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها