بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۷۲۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۲
ایران کشوری پهناور و از لحاظ جغرافیایی دارای تنوع و گستردگی قابل توجهی است. شاید بارها شنیده باشید ایران کشور چهار فصل است و در تمام فصول سال شما می توانید نقطه ای در سرزمینمان پیدا کنید که نشانی از فصل های دیگر را در خود جای داده است.
تدبیر24 »می توانید هنگامی که گرمای تابستان شما را به ستوه آورده بار سفر ببندید و به منطقه ای در دل سرزمین های کوهستانی و مرتفع ایران بروید و تابستانی، زمستانی را تجربه کنید و یا در اوج سرمای زمستان، شهرهای گرمسیری بسیاری وجود دارد تا چند روزی را در هوای مطبوع تابستانیشان سپری کنید.

نعمت با ارزش دریا در شمال و سراسر جنوب کشورمان یک موهبت الهی است و وجود جلگه های سبز دامنه شمالی و دو رشته کوه وسیع و مهم البرز و زاگرس از همین ویژگی های منحصر به فرد کشورمان به شمار می آیند و البته دو دشت وسیع و پهناور کویر و لوت در قلب ایران تنوع آب و هوایی را بسیار گسترش داده اند.

امروز سفری تصویری داریم به قلب ایران و قرار است با گرم ترین نقطه زمین آشنا شویم. دشت لوت مقصد سفر ماجراجویانه ی گروهی از گردشگران خارجی بوده و  تمام تصاویر هم توسط عکاس همین گروه به نام جرومه پولین (Jerome Poulin) ثبت و توسط روزنامه گاردین (The Guardian) منتشر شده اند. روزنامه گاردین یک روزنامه بریتانیایی است که از سال ۱۸۲۱ فعالیت خود را در شهر منچستر آغاز کرده است اما در سال ۱۹۶۴ دفتر مرکزی آن به لندن منتقل شد و از آن پس به عنوان روزنامه ی پایتختی به کار خود ادامه داد. ما امروز به همت روزنامه گاردین تصاویری زیبا از بیابان لوت را با شما به اشتراک می گذاریم. این دشت بیابانی وسیع و مهم در جنوب شرقی ایران و در محدوده ای از استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی واقع شده است و حدود ده درصد وسعت ایران را شامل می شود. دشت لوت بیست و پنجمین بیابان بزرگ و جزء مناطق فراگرم و خشک جهان به شمار می آید. از ویژگی های منحصر به فرد دشت لوت، وجود مرتفع ترین هرم های ماسه ای دنیا در آن است که حتی در بین آن ها ارتفاع ۴۸۰ متر هم ثبت شده است. از نکات بسیار حائز اهمیت در مورد این بیابان وسیع و زیبا، درجه حرارت سطح زمین است که رکورد این مقوله جغرافیایی با ثبت دمای ۷۰/۷ درجه سانتی گراد در سال ۲۰۰۵ مربوط به منطقه ای در نزدیکی شهداد دشت لوت است. علت گرمای بیش از حد زمین در این ناحیه را رنگ تیره شن و ماسه آن و همچنین خشکی بیش از حد زمین می دانند.

سرانجام پس از ۲ سال پیگیری های مداوم و ثبت پرونده ای در دفتر یونسکو در پاریس، در تیر ماه ۱۳۹۵ بیابان لوت به عنوان نخستین اثر طبیعی ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید. علاوه بر هرم های مرتفع و رکورد گرم ترین نقطه ی زمین، وجود بلندترین و طولانی ترین کلوت های جهان و همچنین یکی از بلندترین گونه های گیاهی نبکا یا گلدان صحرا در این منطقه از دلایل ثبت دشت لوت در این فهرست بوده است.

پیش از آن که سفر تصویری و هیجان انگیزمان به دشت لوت را آغاز کنیم برای آشنایی بهتر با این منطقه مطالعه مطلب زیر را از دست ندهید:

کلوت شهداد | گرم ترین نقطه زمین در کرمان

در ادامه کارناوال شما را در سفری تصویری به قلب ایران در کنار این گروه گردشگر خارجی همراهی می کند.

دشت لوت

۱- راز شگفت انگیز شن و باد

سفر این گروه گردشگر خارجی به بخش شرقی دشت لوت بود؛ بخشی از دشت که تپه های شنی در این ناحیه به وسیله باد جا به جا می شوند.

گروه با کمک راه بلد و قطب نما مسیرش را از میان تپه های غول پیکر پیدا می کند.

دشت لوت

۲- آماده سازی گروه برای حرکت به مرز شرقی دشت

دشت لوت

۳- پشتیبانی اتومبیل های شاسی بلند در پهنه کویر به سمت مرکز لوت

دشت لوت
برچسب ها: کویر ، ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها