بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۷۳۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: اولین مسئله‌ای که می‌توان از نامگذاری امسال دریافت کرد نگرانی از تداوم مشکلات عدیده‌ی اقتصادی و معیشتی مردم در سی و هشتمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی است.

تدبیر24 »مجتبی آزادوار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سخنان رئیس جمهور و آمارهای دولتی مبنی بر رشد اقتصاد کشور پس از برجام گفت: موضوع اقتصاد مقاومتی در حالی برای دومین بار به عنوان نام سال انتخاب شده است که به نظر می رسد در نگاه رهبری این نوع اقتصاد به شیوه ای برای استقلال هرچه بیشتر اقتصادی کشور تبدیل می شود. این نوع اقتصاد از اقتصادی ملی سخن می‌گوید که نگاه آن به تولید ملی و اشتغال و صنعت ملی است.

وی ادامه داد: چه بسا با در پیش گرفتن این شیوه به نقطه‌ای برسیم که به پیشی گرفتن صادرات کشور از واردات برسیم. به نظر می رسد عملکرد دولت به این خاطر دغدغه رهبری شده است که رکود در تولید وجود دارد که البته اقداماتی هم انجام شده است و دولت نیز با ایجاد و بازسازی کارگاههای صنعتی کوچک در سال گذشته در پی پر کردن این خلا ٔ اصلی جامعه اقتصادی بوده است.

این فعال دانشجویی در پایان افزود: حرکت دولت فعلی در جهت ایجاد فضای مناسب اقتصادی منافی اقتصاد مقاومتی نبوده چرا که هیچ‌گاه  گفتمان انقلاب بستن درهای کشور به دنیای بیرون نبوده و یکی از الزامات رشد تولید و اشتغال همین برقراری ارتباطات است اما نکته مهمی که وجود دارد تعمیق فرایند خود اتکایی و توان افزایی داخلی است که مدت‌هاست در کشورمان شروع شده و می بایست این دید  را به حوزه عمومی و بدنه اجرایی کشور هم منتقل کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها