بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۷۳۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۰
عباس:
صدراعظم آلمان در دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بار دیگر تاکید کرد تنها راه‌حل بحران خاورمیانه، تشکیل دو کشور است. هدف محمود عباس از این سفر جلب نظر برلین برای به‌ رسمیت‌ شناختن فلسطین به عنوان کشور مستقل است.
تدبیر24 »آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در دیدار روز جمعه با محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین در برلین تشکیل دو کشور مستقل را امری ضروری دانست و گفت: «من مثل گذشته راه‌کار منطقی دیگری جز تشکیل دو کشور مستقل نمی‌بینم.»

آنگلا مرکل هم‌چنین تاکید کرد که شهرک‌سازی در مناطق اشغالی از سوی رژیم صهیونیستی مانعی جدی در راه دستیابی به صلح است. او ضمن ابراز نگرانی نسبت به "آینده‌ی اسرائیل به عنوان کشوری یهودی و دموکراتیک" یادآور شد: «من بارها گفته‌ام که احداث شهرک‌های یهودی در مناطق فلسطینی‌نشین، در دراز مدت باعث زوال راه‌حل مبتنی بر دو کشور مستقل می‌شود.»

محمود عباس در رابطه با زیان‌های اقتصادی ناشی از اعمال سیاست شهرک‌سازی تل‌آویو هم گفت: «توسعه‌ی اقتصادی ما در کرانه‌ی باختری رود اردن، ۶۰ درصد لطمه دیده است.» بنا به گفته‌ی او فلسطینی‌ها در این منطقه حتی نمی‌توانند "یک سنگ را جابه‌جا کنند یا یک درخت بکارند.»

رئیس ‌تشکیلات خودگردان فلسطین از آلمان به عنوان کشوری "قابل اعتماد" یاد کرد و از رهبران آن خواست که فلسطینی‌ها را در روند مذاکرات صلح با رژیم صهیونیستی یاری کنند. او گفت: «من از آلمان و خانم مرکل تقاضا می‌کنم، فلسطین را به عنوان کشوری مستقل به رسمیت بشناسد.»

تاکنون بیش از ۱۱۰ کشور جهان از جمله شماری از کشورهای اتحادیه اروپا مانند رومانی، بلغارستان، چک و مجارستان و هم‌چنین برزیل، چین، هند و آفریقای جنوبی فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند.

بنا به گفته‌ محمود عباس، رهبری فلسطین با این حال به راه‌کار تشکیل دو کشور مستقل در "چارچوب مرزهای سال ۱۹۶۷ که پایتخت آن قدس شرقی باشد" وفادار است. رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد که این امر تنها از طریق گفت‌وگوی مستقیم با اسرائیل امکان‌ می‌یابد. این مذاکرات سال‌هاست به دلایل متفاوت متوقف مانده است. آخرین بار، جان کری، وزیر خارجه‌ وقت آمریکا در سال ۲۰۱۴ کوشید که نمایندگان دو کشور را بر سر میز مذاکره فراخواند اما این تلاش با شکست روبرو شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها